DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive Italië ⮞ Fly-drive Sardinië

FLY-DRIVE SARDINIň


menu fly drive IT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto IT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Palau - fly&drive Sardinië

Fly-drive Sardinië: Karakteristiek Sardinië

Ontdek het sfeervolle eiland Sardinië met deze mooie en complete fly en drive. Relax aan de Costa Smeralda (Smaragdenkust) en bezoek leuke kustplaasten, ga heerlijk wandelen in de streek Barbágia, bezoek mooi gelegen karakteristieke bergdorpen en geniet van alle historische bezienswaardigheden onderweg.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives Sardinië van Kras
 
Geniet met deze rondreis Sardinië van het Sardijnse landschap

Fly-drive Sardinië in agriturismo

Deze prachtige rondreis op Sardinië laat u optimaal genieten van het Sardijnse landschap, cultuur en tradities. U begint en eindigt in het noorden en reist in twee weken het eiland rond. Omdat u op elke locatie drie of vier nachten verblijft, is er voldoende rust in het schema; zo heeft u de gelegenheid om naast het bezoeken van bezienswaardigheden te genieten van de natuur en uiteraard van de prachtige stranden die Sardinië rijk is!

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives Sardinië van Fundadore Travels
Maatreis mogelijk!
Orosei - fly-drive op Sardinië

Fly-drive Sardinië: Impressies van het noorden

Azuurblauwe zeeën, goudgele stranden, kleine baaien en rotsen die tot ver in zee uitlopen. Bezoek Sardinië en u loopt de kans uw hart voor het leven te verliezen. Tijdens deze fly-drive op Sardinië geniet u van de prachtige natuur en cultuur. De route brengt u langs de meest prachtige stranden aan de Costa Smeralda, de Maddalena-archipel, het ruige westelijk kustgebied en het binnenland met haar ongerepte natuurgebieden.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives Sardinië van TUI
 
Porto Cervo - Sardinië fly-drive

Fly-drive De parels van Sardinië

Tijdens deze 11-daagse autorondreis kunt u de prachtige natuur, fraaie binnenlanden en rijke cultuur van Sardinië ontdekken. Op deze parel van de Middellandse Zee is aan variatie in bezienswaardigheden dan ook geen gebrek, wij doen u graag een aantal suggesties!

Reisduur: 11 dagen
Fly & drives Sardinië van De Jong Intra Vakanties
Ook te boeken zonder vlucht/auto

Rondreis SardiniŽ

Sardinië heeft prachtige stranden, azuurblauwe zeeën, kleine baaien en rotsen, veelzijdige steden en archeologische opgravingen. Boek een fly drive Sardinië en mis niets van dit mooie eiland! Met een rondreis per huurauto komt u langs alle bezienswaardigheden die Sardinië te bieden heeft. rondreis op maat IT

Fly-drive Itali? rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Italië? Hiervoor kunt u terecht bij Fundadore Travels, De Jong Intra Vakanties, SNP Natuurreizen en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan!

Meer mogelijkheden kunt u vinden bij onze autorondreizen Italië. Een vliegticket en autohuur kunnen bijgeboekt worden. Bekijk snel ons geselecteerde aanbod en boek uw ideale Italië fly drive of maak een selectie uit onderstaande reisorganisaties.

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Sicilië
Fly-drive Italië vasteland
 
footer italie