DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive Italië ⮞ Fly-drive Sicilië

FLY-DRIVE SICILIň


menu fly drive IT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto IT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Cefalù - fly en drive De Charme van Sicilië

Fly-drive Sicilië: De Charme van Sicilië

Beleef de echte eilandsfeer met deze fly en drive op Sicilië. Een rondreis met een sfeervol tintje! Nadat u kennis heeft gemaakt met Syracuse, Agrigento en Palermo wordt de reis afgesloten in het gezellige Taormina. Vanuit Taormina kunt u de Etna bezoeken, één van de grootste nog actieve vulkanen in Europa. De overnachtingen zijn voor u geregeld in kleinschalige, charmante hotels.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives Sicilië van Kras
 
De Etna - rondreis Sicilië

Fly-drive Italië: Compleet Sicilië

Tweeweekse ‘giro’ op Sicilië en de Eolische eilanden. Start op het Ragusa-plateau, met barokstadjes als Noto en Ragusa Ibla. Bezoek Trapani en Erice. Wandel langs de Griekse tempel van Segesta en de vogelrijke rotskust van Lo Zingaro. Klim naar de top van de Monte Madonie. Vaar naar Salina of Vulcano. Wandel langs de flanken van de hoogste en actiefste vulkaan van Europa, de 3300 meter hoge Etna.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives Sicilië van SNP
Maatreis mogelijk!
Overnacht in agriturismo tijdens uw fly-drive Sicilië

Fly-drive Sicilië in agriturismo - met wijnproeverij

Beleef het authentieke Sicilië tijdens één van de agriturismo rondreizen! U logeert in agriturismi, landgoederen waar eigen producten worden verbouwd (vaak wijn of olie). De charme van agriturismi is de landelijke omgeving, gemoedelijke sfeer en gastvrijheid. Tijdens deze 15-daagse reis kunt u in korte tijd de belangrijkste bezienswaardigheden van Sicilië ontdekken.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives Sicilië van Fundadore Travels
Maatreis mogelijk!
Krater op Sicilië - fly&drive Landelijk Sicilië

Fly-drive Italië: Landelijk Sicilië

Een bijzondere rondreis over het prachtige eiland Sicilië waarbij de nadruk niet ligt op de historische bezienswaardigheden. Nee, tijdens deze fly-drive maakt u kennis met de prachtige landschappen van Sicilië. U overnacht in o.a. Italiaanse Agriturismos en in kleine, charmante hotelletjes. Sicilië op z'n mooist!

Reisduren: 8, 11, 12 en 15 dagen.
Fly & drives Sicilië van Sunweb
 
Zeer complete rondreis Sicilië

Fly-drive Sicilië compleet

Deze zeer complete fly-drive rondreis Sicilië geeft u een goed beeld van de natuur, cultuur, bevolking en rijke historie van het schitterende eiland Sicilië. Van het heuvelachtige groene binnenland, tot de zoutvlaktes aan de oostkust, van idyllische stranden tot de indrukwekkende tempels in het zuiden. Sicilië heeft het allemaal!

Reisduur: 8 of 15 dagen
8-daagse rondreis | 15-daagse rondreis
Fly & drives Sicilië van TUI
 
Ontdek de prachtige schatten van Sicilië

Fly-drive Sicilië: Siciliaanse schatten

Deze fly-drive rondreis Sicilië begint en eindigt in de omgeving van Taormina waarbij u o.a. een bezoek brengt aan de Etna. Een verblijf in of nabij Palermo ontbreekt ook zeker niet in deze rondreis. Via Marsala en Agrigento komt u aan in Syracuse.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives Sicilië van Kras
 
8-daagse Fly and Drive Sicilië

Fly-drive Sicilië totaal

Met deze fly-drive reist u in 8 dagen het eiland Sicilië rond, ideaal als u in korte tijd veel van het eiland wilt zien. U overnacht in verzorgde hotels en de reis is dusdanig samengesteld dat er een goede balans is tussen afstanden en bezienswaardigheden. Met de rondreis Sicilië Totaal vliegt u naar Catania en vertrekt u ook weer van deze luchthaven.

Bijzondere combinatie: verleng uw rondreis met een verblijf op de Eolische eilanden.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives Sicilië van Fundadore Travels
Maatreis mogelijk!
Fly-drive Classic Sicilië - 8 dgn

Fly-drive Classic Sicilië 3* of 4*

Met een huurauto over smalle, pittoreske weggetjes de meest bijzondere historische plekjes van Sicilië ontdekken. Genieten van alle bezienswaardigheden, prachtige uitzichten en een bijzondere natuur, ontdek Sicilië op haar mooist. Als dit u aanspreekt, dan is de fly-drive Classic Sicilië echt iets voor u!

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives Sicilië van Sunweb
 
Agrigento - per huurauto op ontdekking op Sicilië

Fly-drive: Klassiek Sicilië

Ga per huurauto op ontdekking op Sicilië, een heerlijke eilandverkenning! De route voert u langs alle hoogtepunten van dit prachtige Italiaanse eiland. De vele historische bezienswaardigheden voeren u mee naar lang vervlogen tijden. U verblijft in comfortabele hotels inclusief ontbijt.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives Sicilië van Kras
 

Rondreis op Sicilië

Ontdek Sicilië op uw eigen tempo tijdens een mooie fly-drive Sicilië. Doordat Sicilië veel te bieden heeft, is het zeker raadzaam om een rondreis per auto te maken over dit prachtige eiland. U ontdekt de mooiste plekjes en komt op de meest bijzondere plaatsen. Rij over smalle, pittoreske weggetjes en laat u betoveren door de prachtige uitzichten.

Naast de geschiedenis, de culinaire traditie en de mooie steden zoals Siracusa en Palermo, komt de grootste aantrekkingskracht van Sicilië van de betoverende stranden, de vulkaan en de talloze kleine dorpjes aan de zee of het binnenland. Dit is Sicilië op haar mooist! rondreis op maat IT

Fly-drive Itali? rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Italië? Hiervoor kunt u terecht bij Fundadore Travels, De Jong Intra Vakanties, SNP Natuurreizen en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan!

Meer mogelijkheden kunt u vinden bij onze autorondreizen Italië. Een vliegticket en autohuur kunnen bijgeboekt worden. Bekijk snel ons geselecteerde aanbod en boek uw ideale Italië fly drive of maak een selectie uit onderstaande reisorganisaties.

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Sardinië
Fly-drive Italië vasteland
 
footer italie