DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive PortugalRondreizen Portugal ⮞ Page 3

FLY-DRIVES IN PORTUGAL


menu fly drive PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pagina 3 van 4
Port proeven tijdens uw vakantie Noord Portugal

Fly-drive Wijn- en wandelvakantie Noord Portugal

Een speciale wijn- en wandelvakantie in het noorden van Portugal (Douro gebied). Een gevarieërde reis met o.a. wandelen, een boottocht, port proeven en een treinreis. Uiteraard wordt uw dag afgesloten met een diner en elke avond een ander wijnarrangement.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Porto, noord Portugal - Portugal fly&drive vasteland

Fly-drive Portugal, even proeven!

U ontdekt in 10 dagen tijd alle culturele hoogtepunten van Portugal. U maakt kennis met de bruisende steden Porto en Lissabon, waar u belangrijke bezienswaardigheden bezoekt, door prachtige straatjes struint en lekker eten centraal staat. Natuurlijk mag een portproeverij in Porto niet ontbreken, net als een mooie wandeling door Lissabon. In het minder bekende Coimbra geniet je van Portugese muziek en in Sintra bewonder je een sprookjesachtig paleis. Deze rondreis is dan ook bedoeld voor de cultuurbarbaren!

Reisduur: 10 dagen
Fly & drives in Portugal van Portugalonline
Maatreis mogelijk!
Pousada rondreis door de Alentejo en Algarve

Pousada rondreis Alentejo & Algarve

Pousada reis door de zonovergoten zuidelijke provincies van Portugal: Alentejo en Algarve. Behalve het comfort is het vooral de ligging die een verblijf in een pousada zo bijzonder maakt. U bezoekt tijdens deze autovakantie de vestingstadjes en rijke cultuurschatten van de Alentejo, reist door het wijdse, agrarische binnenland, kunt prachtige wandelingen maken langs de afwisselende en ongerepte westkust van het 'parque natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vincentina'.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van SNP
Maatreis mogelijk!
Serra da Estrela - Portugal fly drive Noord en Centraal

Fly drive Portugal: Noord & Centraal

Gevarieerde Portugal fly en drive door het mooie lanschap van Noord en Centraal Portugal. Start in het romantische Porto waar een verlenging mogelijk is. Deze rondreis brengt u tevens middeleeuwse steden, kronkelige bergweggetjes door een ruig landschap, prachtige natuur in het Minho gebied, heuvelachtig akkerland en de schitterende Dourovallei met berghellingen bezaaid met wijngaarden. In Aveiro, het "Venetië van Portugal" kunt u een gezellig boottochtje maken. U overnacht ook een keer in de Serra da Estrela.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van Isropa Reizen
Maatreis mogelijk!
Rondreis Alentejo met verblijf in pousadas

Fly-drive Portugal: Alentejo (Pousadas)

Met deze pousada rondreis ontdekt u de veelzijdigheid van de Alentejo. Eindeloze vlakten, groen landschap en een wilde kust. U vindt op het schitterende landschap van de Alentejo vele kurkbomen en olijfbomen die typerend zijn voor deze regio.

Reisduur: 10, 12 of 15 dagen
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Pousadarondreis Midden Portugal

Fly drive Pousadas: Noord Portugal

Pousada rondreis Portugal: Start in Guimarães ("Wieg der Natie"), wandel door de smalle straatjes en langs oude huizen. De volgende overnachtingen zijn in Pousada Monte de Santa Luzia, hoog gelegen op een heuvelrug met een prachtig uitzicht op de oceaan en Viana do Castelo. Vervolgens gaat de route naar Amares. Rij via Ponte de Lima, een van de mooiste plaatsen van de Minho provincie. Uw Pousada in Amares ligt vlakbij het Nationale Park Peneda-Gerês. Bezoek Caldas do Gerês, een in de 19e eeuw tot bloei gekomen kuuroord met in de hoofdstraat een rij prachtige Victoriaanse huizen, die herinneren aan de oude glorie. Tijdens de laatste twee dagen in Viseu logeert u in een prachtige Pousada, gevestigd in het voormalige 18e eeuwse São Teotónio ziekenhuis. Geniet er van het uitzicht, wandel door de 15e eeuwse toegangspoort naar het historische centrum van Viseu met de imposante kathedraal en het beroemde Museum Grão Vasco.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van Girassol Vakanties
Maatreis mogelijk!
Wandelreis Portugal met huurauto

Fly-drive Portugal: Ontdek het verassende achterland (wandelen)

Wandelen met (huur)auto van Lissabon naar Porto, door de mooiste landschappen van het hart van Portugal. Je volgt de oostelijke grensstreek langs de kurkeiken en historische steden van de Alentejo, door de regio Centro naar het granietmassief van de Serra da Estrela. Via de mysterieuze rotsgravures in de Coa Vallei, Castelo Rodrigo en de wijnhellingen van de Douro, eindigt de reis in Porto. Stijlvol overnachten in fraai gelegen karakteristieke pousada's en historische hotels.

Reisduur: 9 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◇ ◇ ◇
Fly & drives in Griekenland van SNP
Maatreis mogelijk!
Mooie rondreis door Noord Portugal - Fly and drive

Fly drive Noord Portugal: Wijnroute

Deze fly-drive neemt u mee naar twee wijngebieden in Noord Portugal; het Dourogebied en de Vinho Verde. U rijdt door prachtige landschappen en overnacht in Solares (typisch Portugese landhuizen). Om de reis mooi af te sluiten eindigt u met een overnachting in de historische stad Porto.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Quinta da Malta, Durraes - Rondreis Portugal

Fly-drive Portugal: Een landhuis in Portugal (quintas)

Wat een prachtige manier om Portugal te verkennen! Deze rondreis gaat van Noord Portugal naar de Algarve. Overnachting in quintas: een landhuis, landgoed, voormalige boerderij of een wijngaard. Het zijn stuk voor stuk kleinschalige accommodaties (reken op drie tot tien kamers), wat garant staat voor persoonlijke aandacht. U maakt een heel afwisselend rondje door Portugal, waarbij u het land in al zijn diversiteit leert kennen. Van het verrassend groene noorden tot de stranden van de Algarve in het zuiden. Op elke locatie voegt uw bijzondere verblijfplaats extra vakantiebeleving toe!

Reisduur: 16 dagen
Fly & drives in Portugal van Pharos Reizen
Ook zonder vliegreis/auto te boeken
Marvão - Rondreis Portugal vasteland

Fly-drive Complete Portugal

Met de fly-drive "Complete Portugal" ontdekt u in korte tijd de highlights van het Portugese vasteland. Zo bezoekt u onder andere de hoofdstad Lissabon, bedevaartsoord Fatima, het prachtige Évora en schilderachtige plaatsjes zoals Aveiro en Marvão. En ook erg fijn: onderweg kun je kennis maken met lokale specialiteiten.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van Sunweb
 
Ontdek Fátima tijdens uw fly-drive Portugal

Fly-drive Portugal: Alentejo, Midden & Zuid Portugal

Portugal rondreis met een combinatie van strand, cultuur en natuur. U ontdekt in 8 dagen tijd midden en Zuid Portugal (Algarve). U maakt onder andere kennis met Évora, Castelo de Vide, Tomar, Fátima, Batalha, Óbidos en Lissabon. Deze fly-drive kunt u aan het einde van de reis desgewenst verlengen.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van Primavera Reizen
 
Pagina 3 van 4
rondreis op maat PT

Fly-drive Portugal rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Portugal? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, De Jong Intra Vakanties, Isropa Reizen, SNP Natuurreizen, Portugal online en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Madeira
Fly-drive Azoren
Pousada rondreis Portugal
 
footer portugal