DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive PortugalRondreizen Portugal ⮞ Page 4

FLY & DRIVE RONDREIZEN PORTUGAL


menu fly drive PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pagina 4 van 4
1 2 3 4
Landschap in Noord Portugal - Fly & Drive Noord en Centraal Portugal

Fly-drive Noord Portugal

Verrassend en veelzijdig is de juiste omschrijving voor Noord-Portugal. Ontdek het zelf tijdens deze inspirerende 8-daagse fly & drive Noord Portugal! Vanuit de kleurrijke havenstad Porto rijdt u naar charmante steden door het prachtige landschap met zijn groene heuvels en schilderachtige dorpjes. Slingerend baant de rivier de Douro zich een weg door diepe valleien en langs oneindige wijngaarden. Proef onderweg van lokale (port)wijnen en typisch Portugese hapjes. Deze reis sluit u af in Esposende met een relaxed moment op het fijne strand, flanerend over de gezellige boulevard of wandelend door de prachtige natuur.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van Primavera Reizen
 
Fly & drive van noord naar zuid Portugal

Fly-drive Portugal: Thuishaven voor de ontdekkingsreiziger

Minder reizen en meer uitrusten: dat staat deze reis van noord naar zuid Portugal centraal. U verblijft op drie onontdekte plekjes in Portugal en slaapt op bijzondere locaties. Denk aan een wijnvallei dat onderdeel is van een wijnboerderij, of in een traditioneel huisje met blauwe luiken. Natuurlijk mag een bezoek aan het prachtige Algarve niet overgeslagen worden.

Reisduur: 14 dagen
Fly & drives in Portugal van Portugalonline
Maatreis mogelijk!
Alfama, Lissabon - Fly & Drive Portugal

Fly-drive Highlights of Portugal 3*

Ontdek met uw huurauto de schitterende hoogtepunten Portugal. De reis voert langs de prachtige kust van Portugal en door de streek Alentejo. U start in de Algarve en rijdt richting het noorden naar de mooie havenstad Porto. Vervolgens keerrt u weer zuidwaarts en rijdt u door de vruchtbare Alentejo, ‘de broodmand van Portugal’, over glooiende heuvels en golvende velden. Einde van de rondreis is weer in de Algarve, waar u aan witte zandstranden met bijzondere rotsformaties kunt nagenieten van de indrukken die u onderweg heeft opgedaan.U kunt kiezen uit overnachtingen in 3 sterren of 4 sterren hotels.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Portugal van Corendon
 
Combinatie reis Pousadas en Paradores - Portugal en Spanje

Pousada/Paradores rondreis Spanje & Portugal

Deze rondreis combineert u Spanje én Portugal. Natuurparken, woeste kusten, zee en strand en steden als Porto en Santiago de Compostela. De Portugese Minho en het Spaanse Galicië, zijn door de taal en cultuur sterk met elkaar verbonden. Overnachting in prachtige pousadas en paradores.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives in Portugal van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Pagina 4 van 4
rondreis op maat PT

Fly-drive Portugal rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Portugal? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, De Jong Intra Vakanties, Isropa Reizen, SNP Natuurreizen, Portugal online en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Madeira
Fly-drive Azoren
Pousada rondreis Portugal
 
footer portugal