DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieGolfvakantiePortugal ⮞ Azoren

GOLFVAKANTIE OP DE AZOREN


menu golfvakantie PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Advertentie
 
 

Geselecteerde golfarrangementen en golfvakanties op de Azoren:

Prachtige golfreis op São Miguel (Azoren)

Golfvakantie Azoren - Golfpackage São Miguel

Met deze golfreis op São Miguel verblijft u in het Royal Garden Hotel, een modern 4-sterren hotel direct in het centrum van Ponta Delgada. Deze hoofdplaats van het mooie São Miguel ligt aan een mooie baai en is een gezellig stadje met talloze restaurantjes en winkels.

De golfreis is inclusief 5 greenfees. Golfmogelijkheden vindt u op de Batalha golfbaan (27 holes baan) en Furnas-Cedars baan (18 holes baan).
Golfvakantie in Portugal van VakantieXperts
São Miguel
Inclusief autohuur
Maatreis mogelijk!
Ga heerlijk golfen op Terceira (Azoren)

Golfvakantie Azoren - Golfpackage Terceira

Dit golfarrangement op de Azoren bestaat uit een verblijf in het schitterende Quinta das Merces 4* (UNESCO) op Terceira. De quinta stamt uit de 16e eeuw en is van een uitstekende kwaliteit. Bij uw golfvakantie zijn 5 greenfees en autohuur inbegrepen. De Golfclub Terceira ligt in een gebied met een grote natuurlijke schoonheid, waar ook de meest ervaren golfers aan hun trekken komen. De baan kent leuke hellingen, mooie lange bomen, kunstmatige meren en ravijnen.
Golfvakantie in Portugal van VakantieXperts
Terceira
Inclusief autohuur
Maatreis mogelijk!
Pedras do Mar Resort & Spa 4*, Ponta Delgada - Golfvakantie São Miguel

Golfvakantie Azoren - Pedras do Mar Resort & Spa 4*

Hotel Pedras do Mar is gelegen in Ponta Delgada op het eiland São Miguel en biedt met zijn ligging op een klif spectaculair uitzicht over de Atlantische Ocean. Waagt u een duik in één van de natuurlijke zoutwaterbaden aan de voet van de klif of blijft u liever veilig aan wal met een duik in de infinity pool? De spa biedt een goed alternatief om na een actieve dag in de buitenlucht even heerlijk op adem te komen. Door gebruik van veel licht en natuurlijke elementen sluit het design naadloos aan bij het eiland, waar ecotoerisme een belangrijke rol speelt.

Golfbanen: De 27-holesbaan Batalha ligt op nog geen 10 min. rijden. De Furnas GC ligt op ca. 25 min. rijden.
Golfvakantie in Portugal van Pin High Golftravel
São Miguel
Azoris Royal Garden 4*, Ponta Delgada - Golfvakantie São Miguel

Golfvakantie Azoren - Azoris Royal Garden 4*

Ponta Delgada is de hoofdstad van het eiland São Miguel en het kloppend hart van de Azoren. Dankzij haar centrale ligging is de stad een ideale uitvalsbasis om het eiland met haar schitterende natuur te ontdekken. Middenin het historische centrum ligt het prachtige Azoris Royal Garden waar het u aan niets zal ontbreken. U wandelt zo het centrum in met volop keuze uit goede restaurants. Strijk neer op een terrasje nabij de jachthaven of geniet van de zonsondergang. Het is net alsof u zich aan de Côte d'Azur bevindt, maar dan met prehistorische prijzen. In de Japanse tuin van het hotel voelt u zich na een inspannende (golf)dag al snel helemaal 'zen'.
Golfvakantie in Portugal van Pin High Golftravel
São Miguel
Terra Nostra Garden 4*, Furnas - Golfvakantie Terceira

Golfvakantie Azoren - Terra Nostra Garden 4*

Te midden van een schitterende botanische tuin ligt het Terra Nostra Garden Hotel. In het restaurant is het elke ochtend genieten van de natuur die ontwaakt. Op het terras hoort u de vogels vrolijk fluiten. 's Avonds kunt u hier terecht voor een culinair diner in romantische setting. Verlaat u het hotel aan de voorzijde, dan is het net of u door de straatjes in Zuid-Amerika loopt. Neemt u de achteruitgang, dan doet de botanische tuin eerder denken aan Costa Rica. Op loopafstand vindt u actieve vulkanische geisers, de vulkaanmeer en restaurantjes. In Furnas bent u helemaal één met de natuur. Het is dé plek voor een ontspannen golfvakantie.

De golfbaan Furnas ligt op slechts 10 minuten rijden.
Golfvakantie in Portugal van Pin High Golftravel
Terceira

Azoren golfreizen

De Azoren bieden u de gelegenheid om tussen de meren en bergen te golfen, altijd met uitzicht op zee. U kunt kiezen tussen de golfbaan Furnas, die ontworpen is door de beroemde Schotse architecht Mackenzie Ross, de vlakke golfbaan Batalha en de golfbaan Terceira, die wordt omringd door duizenden bloemen.
De eilandengroep Azoren, bestaat uit 9 schitterende eilanden: São Miguel, Santa Maria, Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico, Faial, Flores en Corvo. 9 Eilanden voor de avonturiers, 9 verrassingen die u zullen charmeren: dolfijnen en walvissen die uit de zee opspringen, de vulkanische landschappen - die met duizend kleuren groen begroeid zijn - zijn onverwacht mooi, paarse bossen hortensia's die de weiden begrenzen, blauwe en groene meren, vulkaankraters, dampende aarde.

Bekijk ons aanbod voor golfvakanties in Portugal en boek vandaag nog uw golfreis Azoren.
 
footer portugal