DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFietsvakantieFietsvakantie Portugal ⮞ Reisorganisaties

FIETSVAKANTIE PORTUGAL
- REISORGANISATIES


menu fietsvakantie PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reisorganisaties voor een mooie Portugal fietsreis

Waar kunt u een fietsvakantie naar Portugal boeken?

reisorganisaties fietsvakantie PT
SNP - Portugal Fietsvakantie

SNP Natuurreizen

SNP biedt u een breed aanbod fietsvakanties binnen en buiten Europa. Peddelt u graag door de Provence of beklimt u liever de Alpentoppen? Aan u de keus, aan SNP de organisatie van zaken zoals een huurfiets, bagagetransport en fietsvriendelijke accommodaties. Kijk verder voor de individuele fietsvakanties, groepsreizen, fietshotels, citycycling en fietsexpedities. Nu ook de mogelijkheid om op verschillende bestemmingen een e-bike te huren.

In Portugal biedt SNP een aantal prachtige fietsreizen aan. Bekijk het aanbod in Portugal en boek vandaag nog een heerlijke fietsvakantie. Vliegticket en autohuur zijn niet standaard inbegrepen, wel gemakkelijk bij te boeken.

Natuurlijk Reizen - Portugal fietsreizen

Natuurlijk Reizen

Voor een actieve reis zit u bij Natuurlijk Reizen helemaal goed. Leer een land van binnenuit kennen, geniet van de lokale gastronomie en kom op bijzondere plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan. Geniet van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur. Vaak verblijft u ook in bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, restaurants, wandel- en fietsroutes die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk door Natuurlijk Reizen bezocht en gecontroleerd.

Op zoek naar een groepsreis of singlereis in Portugal en wilt u fietsen tijdens uw vakantie? Bekijkt u dan de website van Natuurlijk Reizen.

Flex Travel - Portugal fietsreizen

Flex Travel

Flex Travel maakt reizen die zich kenmerken door kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk. Voor reizigers die meer willen dan alleen zon, zee en strand en iets willen ervaren van de sfeer, het goede leven en de cultuur van het land.

Flex Travel richt zich vooral op Portugal, Spanje en Griekenland en is vooral sterk in de markt van fly-drives met verblijf in drie en viersterren hotels. Op de Azoren wordt een fietsreis op São Miguel aangeboden.

Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Style in Travel - Fietsvakanties naar Portugal

Style in Travel

Als Portugal specialist biedt Style in Travel een mooie fietstour op São Miguel aan en diverse fietsreizen in de Algarve en de Alentejo. Uiteraard kunt ook bij deze reisorganisatie terecht voor o.a. Portugal rondreizen per huurauto, losse accommodaties, stedentrips en andere bijzondere themareizen.


Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Sawadee - Fietsvakanties naar Portugal (groepsreizen)

Sawadee

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Bekijk nu alle (groeps) fietsreizen in Portugal van Sawadee.

TUI - Portugal Fietsvakantie

TUI

Ontdek Europa met een voordelige TUI fietsvakantie. Laat u verrassen door de mooiste routes door stad en natuur. Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van de mooie fietstochten en prettige hotels. De fietsvakanties zijn geschikt voor recreatieve fietsers en variëren in zwaarte.

In Portugal heeft TUI een aantal mooie fietsreizen: Door het groene hart van Portugal, fietsreis Algarve en Porto Minho.

Baja Bikes - Portugal Fietstours

Baja Bikes

Bij Baja Bikes boekt u de leukste fietstours en wandeltours met gids. Op dit moment kunt u deze leuke tours boeken in meer dan 30 landen. Erg leuk als u wel wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie, maar niet een hele week lang. De gidsen vertellen u alles over de gekozen stad, u ontdekt de hoogtepunten en u ervaart hoe het echte leven in de stad is. De tours met gids van Baja Bikes zijn informatief, ontspannen, in een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!

Neem een kijkje op de website van Baja Bikes.
footer portugal