DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly driveItaliëRondreizen Italië ⮞ Page 2

ITALIË RONDREIZEN


menu fly drive IT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto IT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Pagina 2 van 2
Florence - Fly drive Toscane totaal

Fly-drive Italië: Toscane totaal

Wie aan ItaliŽ denkt, denkt aan het goede leven, door de Italianen 'La Dolce Vita'. Duik in dit goede leven en ervaar de cultuur die deze regio rijk is. Op naar de Toscaanse heuvels, met oude landhuizen, ranke cipressen en eindeloze graanvelden en wijngaarden. Een regio die bekend staat om haar prachtige dorpjes en stadjes. Een ontdekkingskust langs de Toscaanse kust of trek door het schilderachtige binnenland waar klassieke steden als Florence, Pisa en Lucca u verwelkomen. Proef van de historie tijdens een wandeling door de smalle en middeleeuwse straatjes in plaatsen als Arrezo en Orvieto.

Reisduur: 12 dagen
Fly & drives in Italië van Kras
 
Pagina 2 van 2
rondreis op maat IT

Fly-drive ItaliŽ rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door ItaliŽ? Hiervoor kunt u terecht bij Fundadore Travels, De Jong Intra Vakanties, SNP Natuurreizen en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan!

Meer mogelijkheden kunt u vinden bij onze autorondreizen Italië. Een vliegticket en autohuur kunnen bijgeboekt worden. Bekijk snel ons geselecteerde aanbod en boek uw ideale ItaliŽ fly drive of maak een selectie uit onderstaande reisorganisaties.

Een offerte kunt u ook vrijblijvend via DTW Tours aanvragen: lees meer...

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Sicilië
Fly-drive Sardinië
 
footer italie