DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Wandelreizen Portugal van Kras.nl
HomeWandelvakantiePortugal ⮞ Reisorganisaties
menu wandelvakantie PT
 
 
 
Zoek op reisduur:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wandelvakantie Portugal - Reisorganisaties voor een mooie wandelreis

Waar kunt u een wandelvakantie naar Portugal boeken?

reisorganisaties wandelvakantie PT
SNP - Wandelreizen naar Portugal

SNP Natuurreizen

Ontdek tijdens een wandelvakantie in Portugal de ongerepte kustlijn van de Alentejo, de wijnterrassen van de Dourovallei en de Azoren. Ga wandelen op Madeira, een waar wandelparadijs voor wandelaar. En ontdek tijdens een wandelreis de kratermeren op de Azoren. SNP Natuurreizen biedt individuele wandelvakanties én groepsreizen aan.

Vliegtickets zijn niet standaard inbegrepen, wel gemakkelijk bij te boeken. Bekijk de wandelreizen door Portugal.

Kras - Wandelvakanties naar Portugal

Kras

Boek een voordelige wandelvakantie Portugal via Kras. U kunt kiezen uit een wandelvakantie op de Azoren, wandelvakanite op Madeira of een singlereis wandelvakantie Portugal. Wat uw keuze ook is, u weet bij Kras.nl altijd dat u verblijft in goede en comfortabele hotels en appartementen.

Kras biedt u uitgebreide informatie over uw vakantiebestemming en alle bezienswaardigheden in de omgeving, zodat u niets hoeft te missen tijdens uw wandelreis Portugal. Boek uw Portugal wandelvakantie vandaag nog online!

VakantieXperts - Wandelvakanties naar de Azoren

VakantieXperts

Bij VakantieXperts kunt u terecht voor een wandelvakantie op São Jorge (Azoren), een wandelreis Vulkanen en Fajas (São Jorge/Azoren) en een prachtige wandelreis op Madeira. Overige actieve reizen in het aanbod zijn: Adventure tour op São Miguel, fietsvakantie São Miguel en golfpackages op São Miguel en Terceira.

Naast de actieve vakantie is er ook een leuk aanbod voor eilandhoppen op de Azoren en autorondreizen aan. Op de websites staan een aantal reizen waar u uit kunt kiezen met daarbij de mogelijkheid om uw Azoren of Madeira vakantie helemaal op maat te laten maken.

Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Aktiva Tours - Wandelvakanties naar Portugal

Aktiva Tours

Aktiva Tours behoort tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groepsreizen als individuele reizen aangeboden. Bij de individuele reizen biedt Aktiva Tours tevens ook familiereizen aan. Binnen de groepsreizen zijn er veel specifieke singlereizen.

Bij Aktiva Tours kunt u kiezen uit minimaal 150 verschillende reizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie fiets- en wandelreizen (mee-)maken. Het zijn immers vakanties en beslist geen prestatietochten.

Individuele wandelarrangementen in Portugal - Singlereizen Portugal wandelen

Flex Travel - Wandelvakanties naar Portugal

Flex Travel

Iemand schreef ooit: “wandelen haalt de haast uit je hoofd”. En zo is het; wandelen onthaast. Flex Travel heeft een aantal wandelvakanties in Zuid-Europa. Wandelvakanties die u kennis laten maken met de cultuur, natuur en gewoontes in het land. Genieten van de vaak overweldigende natuur en de rust. Afhankelijk van de bestemming wandelt u vanuit één of meer vaste plaatsen of van hotel naar hotel. In dat laatste geval zorgen we voor het vervoer van uw bagage. Alle (individuele) wandelreizen kunt u verlengen naar keuze. Wilt u een dagje langer verblijven op een locatie? Geen probleem, wij kunnen de wandelreizen naar uw wensen aanpassen.

Alle wandelreizen in Portugal van Flex Travel

Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Girassol Vakanties - Wandelvakanties naar Portugal

Girassol Vakanties

Als Portugal specialist biedt Girassol Vakanties een aantal wandelreizen aan, waaronder een Wandelreis op São Miguel en een Wandelreis op Madeira en Porto Santo. Uiteraard kunt ook bij deze reisorganisatie terecht voor o.a. Portugal rondreizen per huurauto, losse accommodaties, stedentrips en bijzondere themareizen.


Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Baja Bikes - Portugal Wandeltours

Baja Bikes

Bij Baja Bikes boekt u de leukste fietstours en wandeltours met gids. Op dit moment kunt u deze leuke tours boeken in meer dan 30 landen. Erg leuk als u wel wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie, maar niet een hele week lang. De gidsen vertellen u alles over de gekozen stad, u ontdekt de hoogtepunten en u ervaart hoe het echte leven in de stad is. De tours met gids van Baja Bikes zijn informatief, ontspannen, in een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!

Neem een kijkje op de website van Baja Bikes.
social media
 
footer portugal