Discover The World

Over DTW Tours

menu klantenservice

DTW Tours - Discover The World

Wat doet DTW Tours?


DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Door het vele aanbod op het internet zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. DTW Tours heeft voor u een website ontwikkeld, waar u op een overzichtelijke manier vele reisaanbieders tegelijk kunt vergelijken. In ons aanbod vindt u verschillende soorten vakanties, makkelijk gerangschikt op reisthema. Zo kunt u zeer gemakkelijk uw ideale reis vinden en direct doorklikken naar de website van één van de reisaanbieders. Hier maakt u uw reservering (of offerte aanvraag) en de complete afhandeling hiervan wordt gedaan door de reisaanbieder van uw gekozen reis.

Komt u er toch niet helemaal uit of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een reis of reisaanbieder? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier, WhatsApp of live chat. Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie.

DTW Tours wil kwaliteit en service bieden. Indien u een klacht heeft over een bepaalde reisaanbieder, meldt u dit dan aan ons. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit blijven aanbieden die wij voor ogen hebben.
voordelen site

Voordelen van onze website

 • Snel & makkelijk uw ideale reis vinden.
 • Maatwerk mogelijk!
 • Diverse reisthema's.
 • Aanbod van kleine én grote reisaanbieders.
 • Persoonlijk & onafhankelijk reisadvies.
 • Niet meer eindeloos zoeken op het internet.
 • DTW Tours in de spotlights

 • "Ondernemer van de Dag"
 • Wilt u snel en makkelijk uw ideale reis vinden?
  Bij ons bent u op het juiste adres!

  Reviews

  "São Miguel - Terceira - Faial - São Miguel"

  Maatreis Portugal - eilandhoppen Azoren

  Ik heb je service als heel prettig en daadkrachtig ervaren.
  Ondanks dat we wisten dat het lastig zou worden om een reis naar de Azoren te boeken, is het wel gelukt. Je hebt ons steeds goed op de hoogte gehouden van de status en gaf ons steeds meerdere opties, wat we als heel prettig hebben ervaren.
  Je reageerde snel en duidelijk.
  Dus was ons betreft een heel positieve ervaring! Bedankt!

  We hebben geen Google account, dus een review via Google kunnen we helaas niet geven

  Hartelijke groeten Paulien

  "Madeira rondreis"

  Maatreis Madeira - Fly & Drive

  Wat laat, maar ik wilde toch nog even reageren.

  Wij zijn erg tevreden met de reis zelf, de hotels en hoe jij ons geholpen hebt. Zeer bedankt voor de snelle actie en de praktische aanpak.

  Het is ons gelukt een kamer met zeezicht in het eerste hotel te krijgen. Dat was een fantastische ervaring in een prachtig gelegen hotel. Kamers iets verouderd maar dat stoorde ons niet.

  Het laatste hotel lag ook prima. Wij hadden de hoogst gelegen kamer met perfect uitzicht over Funchal.

  Mvg,
  Rob

  "Prachtige Azoren rondreis op maat"

  Maatreis Portugal - eilandhoppen Azoren

  We hebben onze vakantie naar de Azoren geboekt via DTW tours. We waren laat met boeken en wisten dat de mogelijkheden beperkt waren. Bij DTW tours hebben ze flink hun best gedaan om voor ons een prachtige vakantie samen te stellen. Tussendoor steeds overleg over de mogelijkheden. We waren hier erg tevreden over. De uitkomst was een prachtige reis. Mooie accommodaties en een goed uitgestippeld reisschema. De hoogtepunten waren voor ons de walvissafari, de jeepsafari en de beklimming van de Pico.

  We zullen een volgende vakantie graag weer via jullie boeken.

  Met vriendelijke groet, Trees

  "Erg tevreden"

  Maatreis Griekenland - eilandhoppen Cycladen

  Wij zijn heel erg tevreden over de inhoud en het tempo waarop Laura van `Fly-Drive-Griekenland´ onze reis heeft uitgewerkt; “Eiland hoppen op maat”! Wij zullen haar zeker aanbevelen bij vrienden en familie om een eventuele reis naar Grkl bij haar te boeken. Dankjewel Laura voor alle tijd die je in ons gestoken hebt om de reis helemaal naar onze zin te maken.

  Hartelijke groet,

  Christel Z.

  "Vakantie even uitgesteld"

  Maatreis Spanje - paradores rondreis Andalusië

  We hadden een mooie offerte ontvangen voor een paradores rondreis door Andalusië, waar wij graag gebruik van hadden willen maken. Door het coronavirus hebben we besloten om de offerte te bewaren en op een ander moment te boeken. Dit is zeker geen afstel, alleen uitstel. De service was prima, bedankt daarvoor!

  Francien

  "Bedankt"

  Maatreis Las Vegas, Amerika

  Graag willen wij je bedanken voor alle moeite die je hebt gedaan om een reis naar Las Vegas uit te zoeken en te regelen. We hebben besloten om dit toch vooruit te schuiven naar volgend jaar.

  Laura, Je service was optimaal!!! En we zullen een volgende keer zeeeeer zeker aan je denken.

  D. uit Rotterdam

  "Vakantie was toppie geregeld!"

  Maatreis Las Vegas, Amerika

  Vliegen met TUI is goed bevallen.
  Heb voor de terugvlucht wel 10 euro pp moeten betalen voor stoel resrevering maar was goed geregeld.
  Hotel was goed! Mooi zwembad (helaas zat het weer niet altijd mee.) lekker groot en leuke muziek. Kamers waren goed hadden twee kamers naast elkaar met een tussendeur.
  Werden elke dag goed schoon gehouden.

  We hebben ontzettend veel gedaan maar dat is teveel op ff op te schrijven.

  Kortom hele goede vakantie gehad en de kids en wij hebben het reuze naar ons zin gehad.

  Bedankt!

  Michel

  "Zeker een aanbeveling!"

  Maatreis fly-drive Portugal

  Als zeer positief hebben wij de snelheid en inhoud van de reacties ervaren. Bij bekenden zal ik zeker een aanbeveling doen voor DTW Tours. Bij een volgende reis zal ik zelf u ook weer benaderen voor advies en informatie.

  Rob uit Amersfoort

  "Uitstekende communicatie"

  Maatreis Pula, Kroatië

  Ik heb een vliegreis en verblijf in Kroatië geboekt bij Laura van DTW Tours. Dat was de eerste keer dat mijn zoon van zes ging vliegen en we zouden maar een paar dagen gaan, dus het was extra belangrijk om een directe vlucht te hebben en dat alles goed zou aansluiten en lokaal goed geregeld was. Nou, op al die punten alle lof voor Laura en DTW: de communicatie vooraf was uitstekend, de boekingen van vlucht, verblijf en lokale huurauto prima in orde en daarin werd ik zowel op het moment van boeken als nogmaals kort voor aanvang van de reis van alle relevante documentatie voorzien. Ook de eigenaar van het apartement waar we zouden verblijven was al op de hoogte gebracht van onze verwachte aankomsttijd. Dus we zijn echt maximaal ontzorgd en konden volledig van de reis, het avontuur en het verblijf genieten.

  Laura en DTW: heel erg bedankt!

  Allard B.

  "Tot de volgende keer!"

  Pakketreis Turkije

  Wij wilden graag op vakantie maar wisten niet precies waar naartoe. DTW tours heeft ons daar super bij geholpen! Wij zijn uiteindelijk beland in turkije en hebben een heerlijke week gehad! Dankzij DTW tours was alles voor ons een stuk duidelijker.

  Volgende keer doen we het weer zo!

  Raymond en Joany

  "Alles klopte perfect"

  Maatreis Andalusië, Spanje

  Na per 21 sept 2013 bij DTW Tours een complete reis geboekt te hebben bleek alles perfect te kloppen.
  De vluchten in orde en op tijd. Prima huurauto,het huis Cortijo La Rijano in Andalucia van grote klasse, rijk uitgerust ,schoon enz.
  Al met al voor herhaling vatbaar.

  H.R. de Zeeuw
  footer algemeen
  hulp nodig

  Hulp nodig?

  Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
  Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
  Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!