DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-drive ⮞ Fly-drive Griekenland

FLY-DRIVE GRIEKENLAND


menu fly drive gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto GR
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub GR
 
 
 
 

Een fly-drive in Griekenland boeken

Boek een fly drive in Griekenland en bezoek interessante en bijzondere plaatsen. Een bezoek aan Athene met zijn bijzondere Akropolis is een goed beginpunt van uw rondreis door Griekenland. Om deze prachtige stad goed te kunnen bekijken, raden wij u aan om hier 2 tot 3 nachten te verblijven. Rijdt u daarna door naar de populaire streek Peloponnesos waar u een bezoek kunt brengen aan Nafplion en Olympia. Vergelijk de verschillende reisorganisaties met elkaar en vindt snel een geschikte fly-drive vakantie in Griekenland.

Rondreizen in de verschillende regio's van Griekenland

Tijdens uw rondreis met huurauto door Griekenland raden wij u ook aan om een bezoek te brengen aan Delphi, gelegen in Centraal Griekenland. Wilt u het wat onbekendere Griekenland ontdekken, boek dan een fly-drive Noord Griekenland. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een rondreis op één van de vele eilanden die Griekenland rijk is. Een fly-drive Kreta is zeker ook de moeite waard! Op onze site vindt u een ruime keus aan rondreizen door Griekenland. Bekijk dus snel ons aanbod en boek uw ideale Griekenland fly & drive. rondreis op maat GR

Fly-drive Griekenland rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Griekenland? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, De Jong Intra Vakanties, SNP Natuurreizen, Riksja Travel en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.


 

Onze fly-drive bestemmingen in Griekenland

 
   
Dimitsana - Fly drive Peloponnesos
Fly-drive Peloponnesos - Koroni
Epidavros theate - Fly&drive Peloponnesos

Fly-drive Peloponnesos

Ontdek de Peloponnesos met een mooie fly-drive Peloponnesos. Op de Peloponnesos kunt u tijdens een rondreis prachtige historische monumenten bezoeken. Er zijn onder andere ruïnes, amfitheaters, tempels, Middeleeuwse kastelen, oude vestingstadjes, bijzondere kloosters, en Venetiaanse forten te bewonderen. Behalve veel cultuur heeft de Peloponnesos nog meer te bieden, zoals een gevarieerd heuvelachtig landschap. Het schiereiland is dan ook geliefd bij natuur- en wandelliefhebbers.

Op de Peloponnesos kunnen prachtige wandeltochten gemaakt worden. Daarnaast kan men er onder andere zwemmen, zeilen en surfen. Om al het moois van de Peloponnesos te zien, kunt u het beste een fly-drive Peloponnesos boeken. Tijdens uw rondreis per auto kunt u ook gemakkelijk Athene bezoeken. Begin of eindig uw rondreis in deze prachtige stad en maak uw Peloponnesos fly drive compleet!

Het landschap van de Peloponnesos is zeer bergachtig en groen met veel ravijnen, rotsen en rivierdalen. De hoogste bergtoppen liggen in het noordwesten. Het gebied rond Tolo en Nafplion is vlakker en vruchtbaar met veel wijn-, citrusboom- en olijfgaarden. De kustlijn is veelal grillig met grote en kleine baaien tussen de bergen, met in het zuid/zuidwestelijke deel ook zandstranden. In Korinthe scheidt het kanaal van Korinthe de Peloponnesos van het vasteland. Dit kanaal is een smalle vaargeul tussen loodrechte rotswanden.

Voor een combinatie cultuur, historie, natuur en strand zit u op de Peloponnesos zeker goed!

Uitgelichte reis:

⮞ 8-daagse fly-drive Peloponnesos: Welkom in historisch Hellas

Fly-drive Noord Griekenland

Maak tijdens uw fly-drive Noord Griekenland kennis met de streken Epirus en Thessalië en bezoek natuurlijk de gezellige stad Thessaloniki. Heeft u langer dan een week de tijd, combineer dan uw rondreis per auto Noord Griekenland met een fly-drive Centraal Griekenland.

In Epirus kunt u een bezoek brengen aan o.a. de havenstad Igoumenitsa, het pittoreske stadje Parga, het gezellige Sivota en het prachtige berggebied Zagoria ("achter de bergen") met zo'n 46 mooie dorpen, de beroemde Vikos kloof en het drakenmeer.

Thessaloniki is, na Athene, de tweede stad van Griekenland. De lange boulevard is het middelpunt van de stad en loopt van de haven naar de "Witte Toren", het belangrijkste landmerk van de stad. Het is een gezellige en levendige stad met veel historische monumenten. In Thessaloniki hoeft u zich zeker niet te vervelen!

Bekijk ons aanbod aan fly drives door Noord Griekenland en boek vandaag nog een prachtige rondreis Noord Griekenland!

Uitgelichte reis:

8-daagse fly-drive Noord Griekenland
Monodendri - Fly drive Noord Griekenland
Fly drive Noord Griekenland - Toren in Thessaloniki

Delphi - Fly drive Centraal Griekenland
Fly drive Centraal Griekenland - Meteora kloosters

Fly-drive Centraal Griekenland

Bezoek het hart van het vasteland van Griekenland met zijn rijke geschiedenis en maak een mooie rondreis per auto in dit prachtige gebied. Boek een mooie fly-drive Centraal Griekenland en proef de sfeer van deze heerlijke streek! Ook goed te combineren met de Peloponnesos en Athene.

Centraal Griekenland (Sterea Ellada) is het meest bergachtige gebied van Griekenland en heeft enkele mooie meren en rivieren. De streek is onderverdeeld in een aantal districten: Etolia-Akarnania, Evritania, Fthiotida, Fokida en Viotia. Het is een groen gebied en nog niet zo toeristisch. Tevens is dit het dichtstbevolkte gebied van Griekenland. De Griekse dansen zijn in deze streek zeer belangrijk en nemen dan ook een grote plaats in van de cultuur. De voornaamste dansen zijn de Tsamikos, Mazochto en de Kangeli. Het belangrijkste instrument in Centraal Griekenland is de clarinet.

Wat u absoluut niet mag missen tijdens uw rondreis Centraal Griekenland is natuurlijk Delphi. Hier kunt u o.a. een bezoek brengen aan het oude stadium, het theater en de tempel van Apollo. Ook zijn de Meteora kloosters zeker een bezoek waard en hoort in uw rondreis thuis.

Bekijk ons aanbod aan fly drives door Centraal Griekenland en boek vandaag nog een prachtige rondreis Centraal Griekenland!

Uitgelichte reis:

⮞ 11- of 12-daagse fly-drive Griekenland: Natuurlijk Griekenland

 
footer griekenland