DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Home ⮞ Eilandhoppen

EILANDHOPPEN


menu eilandhoppen
 
 
 
 

menu vlucht en auto
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Boek een leuke islandhopping reis

   

Eilandhoppen in Griekenland en Portugal

Combineer verschillende eilanden in één vakantie en "hop" van het ene eiland naar het andere eiland. Een unieke manier om tijdens een rondreis kennis te maken met verschillende eilanden. Bekijk de leukste eilandhopping vakanties in Griekenland en Portugal, deze worden u allen aangeboden door verschillende reisorganisaties.

Eilandhoppen op de Griekse eilanden

De meest populaire vakantiebestemming om te gaan eilandhoppen is Griekenland. Dit heerlijke land heeft zoveel eilanden, dat er heel veel mogelijkheden zijn voor een zeer geslaagde eilandhop vakantie. Favoriet zijn de Cycladen met hun prachtige helderwitte huisjes en hun felgekleurde blauwe ramen en deuren. Minder bekend zijn de Saronische eilanden, makkelijk te combineren met een bezoek aan Athene, en de Sporaden, maar zeker ook de moeite waard om te bezoeken! Verder kunt u ook "hoppen" over de Dodekanesos en de Ionische eilanden.

Eilandhoppen Azoren

Ontdek de fascinerende Azoren tijdens een eilandhopping reis. Deze eilandengroep bestaat uit 9 prachtige eilanden, voldoende keuze dus voor een eilandhoppen reis. Elk eiland is uniek en heeft zijn eigen karakter. Tijdens uw rondreis kunt u genieten van de overweldigende natuur met watervallen, warmwaterbronnen en kraters. De Azoren wordt nog niet overspoeld door massatoerisme, dus wilt u wat rust tijdens uw vakantie, kies dan voor een eilandhop vakantie op de Azoren.

Islandhopping reis op maat

Niet gevonden wat u zoekt of wilt u zelf uw reis samenstellen? Dat kan! Bij de specialisten Flex Travel en Eillandhoppenopmaat kunt u geheel vrijblijvend een reis op maat laten samenstellen.
 
footer algemeen