Autohuur in Italië

Autohuur Italië

All inclusive een auto huren in Italië

Italië ontdekken met uw huurauto

La Bella Italia! Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie heeft Italië voor u. Prachtige steden, een heerlijk klimaat, prachtige natuur, veel cultuur, mooie stranden, lekker eten en voortreffelijke wijnen. Eenmaal een keer in Italië geweest, dan wilt u er vast en zeker nog een keer naar terugkeren.

Huur een auto en maak een rondreis door Italië

De beste manier om Italië op een comfortabele manier te ontdekken is uiteraard met een huurauto. U kunt zelf de route bepalen en zo uw eigen rondreis uitstippelen. Maak kennis met het populaire Toscane met haar fraai, glooiende tot heuvelachtige landschap met wijngaarden, olijfboomgaarden en karakteristieke cipressenlanen. Rij met uw huurauto over witte landweggetjes die u naar de kleine dorpjes leiden. U kunt er ook voor kiezen om juist naar de grotere steden te rijden, zoals Florence, Venetië of Rome. Wilt u liever niet naar het vasteland? Kies dan voor de eilanden Sicilië of Sardinië.

Tip: Bekijk ook eens onze fly-drives door Italië, fly-drive Sicilië of fly-drive Sardinië.

Waarom een auto huren in Italië?

autohuur waarom Met een huurauto heeft u veel vrijheid en kunt u veel van uw vakantiebestemming zien. Boek altijd vooraf uw auto, zo komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan. Ter plaatse komen er vaak onverwachte extra kosten bij waar u niet op gerekend heeft. Boekt u via ons, dan heeft u 24/7 support! Ook kunt u na aankomst meteen in uw gereserveerde huurauto stappen en direct op weg gaan.

Handig om te weten: het is mogelijk om de huurauto op verschillende locaties op te halen en in te leveren. Kies wat voor u makkelijk is, op de luchthaven, bij een stadskantoor of bij uw accommodatie. Indien u een rondreis door Italië wilt maken, dan kunt u ook de autohuur in laten gaan in bijvoorbeeld Venetië en laten eindigen in Florence. Dit heet one way rental. Bekijk wat de mogelijkheden zijn bij de autoverhuurmaatschappij van uw keuze.

Autohuur Italië: kies de juiste categorie

autohuur categorie Belangrijk om vooraf te weten is dat u een autocategorie kiest, dus van tevoren weet u niet welk merk of model u op uw bestemming in ontvangst neemt. U boekt nooit een bepaald merk of model. De aangegeven modellen/merken zijn voorbeelden van de categorie. Wel kiest u altijd zelf voor de specificaties van de auto. Denkt u hierbij aan: de maat (Small, Economy, Compact, Intermediate, Standard en Fullsizede), transmissie (handgeschakeld of automaat), de chassisvorm (Station, Minivan, SUV of Cabriolet), airconditioning en het aantal deuren.
autohuur partner

Partner in autohuur en camperhuur

Onze partner in autohuur is Sunny Cars: betrouwbaar, uitstekende service en scherpe prijzen. Een huurauto boeken via deze partner betekent dat u kiest voor 100% zorgeloze autohuur. Voor camperhuur kunt u terecht bij onze partner World Wide Campers

Hulp nodig?

Het aanbod van auto's kan soms erg groot zijn, waardoor u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Indien u er niet uitkomt, laat het ons weten!

button chat

Nog een vliegticket nodig?

Heeft u reeds een autohuur geboekt, maar bent u nog op zoek naar een vliegticket? Reserveer meteen uw vluchten!
footer italie
hulp nodig

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!