Op vakantie in Frankrijk

Vakantie Frankrijk

Frankrijk - Een favoriete vakantiebestemming

Een vakantie in Frankrijk staat nog steeds bij veel Nederlands hoog op de lijst van favoriete bestemmingen. Ook niet gek, want Frankrijk is een veelzijdig land met vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Frankrijk is goed bereikbaar per auto, trein, bus of vliegtuig. Geniet van de prachtige stranden, boek een mooie autorondreis of maak een fantastische stedenreis naar bijvoorbeeld Parijs, Cannes, Marseille of Bordeaux.

Tours en activiteiten in de Franse steden

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de prachtige steden van Frankrijk? Boek dan vooraf éénn van de vele tours of activiteiten om deze mooie steden van Frankrijk te ontdekken. Een originele manier om de steden te ontdekken is op de fiets! Baja Bikes biedt fietstours aan in de belangrijkste steden van Frankrijk. U kunt ook alleen een fiets huren en er zelf op uit trekken. Voor een leuke wandeltour bent u ook bij hun aan het juiste adres.

Tip: Bestel vooraf alvast uw entreetickets voor de bezienswaardigheden voor uw stedentrip. Verlies geen tijd met het in de rij staan om een toegangskaartje te kopen!

Landschap in de Rhône-Alpes, Frankrijk

footer algemeen
hulp nodig

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!