Op vakantie in Griekenland

Vakantie Griekenland

Fietsen, golfen of wandelen in Griekenland

Aan de actieve vakantiegangers hebben wij ook gedacht. Voor een fietsvakantie in Griekenland kunt u terecht bij onder andere: SNP, Eye4Cycling en Fietsrelax.nl. Een super leuke ervaring om Griekenland met een fietsreis te ontdekken! Bij Pin High kunt u terecht voor een aantrekkelijke golfvakantie in Griekenland. Maak uw keuze en boek een heerlijke golfreis in Griekenland! Voor een mooie wandelvakantie in Griekenland raden wij u aan om op de website van SNP Natuurreizen te kijken. U vindt hier een uitgebreid aanbod met daarin de Cycladen eilanden, de Peloponnesos, Rhodos, Kreta, Corfu en het vasteland. Wij zijn ervan overtuigd dat u hier een geschikte wandelreis in Griekenland kunt vinden!

Suggesties voor een actieve vakantie in Griekenland

Stedentrip Athene

In Athene hoeft u zich geen moment te vervelen! Deze stad biedt volop, cultuur, gezelligheid en winkelplezier. Tijdens een stedentrip Athene mag uiteraard een bezoekje aan de wereldberoemde Akropolis niet ontbreken. Vindt u een stedenreis naar Athene te kort voor een vakantie? Combineer dan een rondreis of eilandhoppen reis met deze fascinerende stad.

Tempel van Hephaistos, Athene

Akropolis, Athene

Tours en activiteiten in Athene

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de prachtige stad Athene? Boek dan een leuke fietstour in Athene! Samen met uw gids fietst u op een rustig tempo door de stad en komt u langs alle bezienswaardigheden waar Athene bekend om staat. U kunt kiezen uit een culinaire rondleiding, de highlights van Athene of de tocht "de Geheimen van Athene". U kunt ook alleen een fiets huren en er zelf op uit trekken. De aanbieder van deze tochten is Baja Bikes.

Tip: Regel van tevoren alvast uw entreetickets voor de bezienswaardigheden voor uw Athene stedentrip. Verlies geen tijd met het in de rij staan om een entreekaartje te kopen!

footer griekenland
hulp nodig

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!