Huur een auto in Portugal

Autohuur Portugal

All inclusive autohuur in Portugal

Een auto huren in Portugal

Huur een auto in Portugal en ontdek dit fascinerende land op uw eigen tempo. Dit is de ideale manier om Portugal te leren kennen. U bepaalt zelf op welk tempo u uw reis wilt maken en welke route u wilt nemen. Rij door charmante Portugese plaatsen en de prachtige natuur, afgewisseld met een bezoek aan de grotere steden zoals Lissabon en Porto.

Misschien interessant: fly-drive reizen in Portugal.

Huurauto op Madeira en de Azoren

Behalve het geweldige vasteland heeft Portugal ook nog bijzonder mooie eilanden. Autohuur op Madeira en de Azoren archipel mag eigenlijk niet ontbreken bij uw reis. Met uw huurauto komt u op plaatsen waar u anders niet zult komen. De eilanden staan bekend om hun prachtige natuur. Wissel uw reis af met een mooie wandeling op deze eilanden.

Suggesties voor u: fly-drive Madeira en fly-drive Azoren.

Waarom een auto huren in Portugal?

autohuur waarom Met een huurauto heeft u veel vrijheid en kunt u veel van uw vakantiebestemming zien. Boek altijd vooraf uw auto, zo komt u ter plaatse niet voor verrassingen te staan. Ter plaatse komen er vaak onverwachte extra kosten bij waar u niet op gerekend heeft. Boekt u via ons, dan heeft u 24/7 support! Ook kunt u na aankomst meteen in uw gereserveerde huurauto stappen en direct op weg gaan.

Als u een rondreis door Portugal wilt maken, dan kunt u bijvoorbeeld ook uw huurauto in Porto ophalen en weer in Lissabon inleveren. U hoeft dus niet weer helemaal terug te rijden naar de ophaallocatie. Handig indien u wilt u gaan eilandhoppen op de Azoren: haal uw auto op bij de luchthaven en lever hem weer in bij de ferry. Check de mogelijkheden van de autoverhuurmaatschappij.

Autohuur Portugal: kies de juiste categorie

autohuur categorie Belangrijk om vooraf te weten is dat u een autocategorie kiest, dus van tevoren weet u niet welk merk of model u op uw bestemming in ontvangst neemt. U boekt nooit een bepaald merk of model. De aangegeven modellen/merken zijn voorbeelden van de categorie. Wel kiest u altijd zelf voor de specificaties van de auto. Denkt u hierbij aan: de maat (Small, Economy, Compact, Intermediate, Standard en Fullsizede), transmissie (handgeschakeld of automaat), de chassisvorm (Station, Minivan, SUV of Cabriolet), airconditioning en het aantal deuren.
autohuur partner

Partner in autohuur en camperhuur

Onze partner in autohuur is Sunny Cars: betrouwbaar, uitstekende service en scherpe prijzen. Een huurauto boeken via deze partner betekent dat u kiest voor 100% zorgeloze autohuur. Voor camperhuur kunt u terecht bij onze partner World Wide Campers

Hulp nodig?

Het aanbod van auto's kan soms erg groot zijn, waardoor u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Indien u er niet uitkomt, laat het ons weten!

button chat

Nog een vliegticket nodig?

Heeft u reeds een autohuur geboekt, maar bent u nog op zoek naar een vliegticket? Reserveer meteen uw vluchten!
footer portugal
hulp nodig

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!