Op vakantie in Portugal

Vakantie Portugal

Portugal actief: fietsen, golfen of wandelen

Voor de actieve vakantiegangers onder u hebben wij uiteraard ook mogelijkheden. U vindt bij ons een ruim aanbod aan actieve vakanties, zoals fietsvakanties in Portugal, golfvakanties in Portugal en wandelvakanties in Portugal. Ons aanbod bestaat uit reizen van diverse reisaanbieders, zo vindt u vele reizen allemaal op een rij. Zeer overzichtelijk en makkelijk zoeken voor u. Wilt u liever de reizen per reisaanbieder bekijken, kijkt u dan in onderstaand overzicht.

Aanbevolen reisaanbieders voor een actieve Portugal vakantie

Stedentrips: Lissabon en Porto

Bezoek de fantastische steden Lissabon en Porto met een stedenreis!

Bezoek Portugals prachtige hoofdstad

Lissabon, de hoofdstad en hét kloppend hart van Portugal ligt op 7 betoverend mooie heuvels. Vanaf het kasteel, Castelo São Jorge, is er een spectaculair uitzicht over de hele stad en de rivier de Taag. Struin door de wijken Alfama en Bairro Alto, maak een rit met de traditionele oude tram of wandel gewoon door de stad met haar vele bezienswaardigheden.


Ontdek historisch Porto

Porto, de 2e stad van Portugal, is gelegen aan de monding van de rivier de Douro en heeft een historisch centrum. Deze oude en authentieke stad is erkend als Werelderfgoed. Hier komt werelds bekendse wijn vandaan: de Portwijn. Breng een bezoek aan de Romaanse kathedraal, sta even stil en adem de middeleeuwen in. Bewonder het grote aantal huizen die u tegenkomt tot aan de oevers. Wandel door de renaissancewijken en bewonder de barokke monumenten. Maak een tramrit langs de rivier of een boottocht langs de 6 bruggen over de Douro.

De steden Lissabon en Porto kunt u ook goed combineren met een rondreis door Portugal.

Alfama wijk in Lissabon


Historische tram in Porto

Prachtig Porto

Tours en activiteiten in Lissabon en Porto

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de prachtige steden Lissabon of Porto? Boek dan vooraf een originele fietstour of wandeltour bij Baja Bikes. Zo maakt u op een leuke en ontspannen manier kennis met deze populaire steden van Portugal.

Tip: Bestel vooraf alvast uw entreetickets voor de bezienswaardigheden voor uw stedentrip. Verlies geen tijd met het in de rij staan om een toegangskaartje te kopen!

footer portugal
hulp nodig

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!