DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
Home ⮞ Portugal

PORTUGAL VAKANTIE


menu algemeen PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onze vakanties in Portugal

     
     
     

Fly-drive rondreizen en eilandhoppen Azoren

Portugal, een schitterend vakantieland welke door steeds meer mensen ontdekt wordt. Voor een mooie vakantie naar Portugal bent u bij DTW Tours aan het juiste adres. Wat dacht u van een heerlijke Portugal fly & drive met historische bezienswaardigheden? Met een fly-drive rondreis heeft u de vrijheid om het prachtige Portugal op uw eigen tempo te ontdekken. Tip: start of eindig uw rondreis af met een ontspannen stedenreis Lissabon of Porto.

Behalve een rondreis per huurauto op het vasteland kunt u ook een eilandhoppen rondreis over de Azoren maken. Een geweldige manier om diverse eilanden te leren kennen! Kijkt u hiervoor bij onze eilandhoppen Azoren of fly en drive reizen Azoren. Of is een ontspannen zonvakantie meer iets voor u?

Portugal actief: fietsen, golfen of wandelen

Voor de actieve vakantiegangers onder u hebben wij uiteraard ook mogelijkheden. U vindt bij ons een ruim aanbod aan actieve vakanties, zoals fietsvakanties in Portugal, golfvakanties in Portugal en wandelvakanties in Portugal. Ons aanbod bestaat uit reizen van diverse reisaanbieders, zo vindt u vele reizen allemaal op een rij. Zeer overzichtelijk en makkelijk zoeken voor u. Wilt u liever de reizen per reisaanbieder bekijken, kijkt u dan in onderstaand overzicht.

Populaire reisorganisaties voor een actieve vakantie:

Fietsvakanties : Kras SNP Aktiva Tours  
Golfvakanites : Pin High Golftime Golfreizen.nu  
Wandelvakanties : SNP Kras VakantieXperts Aktiva Tours

Lissabon en Porto stedenreizen

Bezoek de fantastische steden Lissabon en Porto met een stedenreis! De hoofdstad en hét kloppend hart van Portugal ligt op 7 betoverend mooie heuvels. Vanaf het kasteel, Castelo São Jorge, is er een spectaculair uitzicht over de hele stad en de rivier de Taag. Struin door de wijken Alfama en Bairro Alto, maak een rit met de traditionele oude tram of wandel gewoon door de stad met haar vele bezienswaardigheden.

Porto, de 2e stad van Portugal, is gelegen aan de monding van de rivier de Douro en heeft een historisch centrum. Deze oude en authentieke stad is erkend als Werelderfgoed. Hier komt werelds bekendse wijn vandaan: de Portwijn. Breng een bezoek aan de Romaanse kathedraal, sta even stil en adem de middeleeuwen in. Bewonder het grote aantal huizen die u tegenkomt tot aan de oevers. Wandel door de renaissancewijken en bewonder de barokke monumenten. Maak een tramrit langs de rivier of een boottocht langs de 6 bruggen over de Douro.

De steden Lissabon en Porto kunt u ook goed combineren met een rondreis door Portugal.

Tours en activiteiten in Lissabon en Porto

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan de prachtige steden Lissabon of Porto? Boek dan vooraf een originele fietstour of wandeltours bij Baja Bikes. Zo maakt u op een leuke en ontspannen manier kennis met deze populaire steden van Portugal.

Tip: Boek vooraf alvast uw tickets voor beste tickets aan voor bezienswaardigheden voor uw stedentrip.

Vakanties per reisthema

Ons vakantie aanbod in Portugal is gerangschikt op thema. Kies het reisthema dat bij u past en kijk snel verder naar alle mogelijkheden.
footer portugal