DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeSpanje
menu algemeen ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spanje vakantie

Fly-drive, rondreizen en stedenreizen

Spanje, een zeer populair vakantieland met veel terugkerende toeristen. Voor een mooie vakantie naar Spanje bent u bij DTW Tours aan het juiste adres. Op onze site treft u verschillende thema's aan, zodat er voor iedereen wat wils is. Wat dacht u van een heerlijke Spanje fly & drive met historische bezienswaardigheden? Tijdens uw rondreis per huurauto door Spanje is het mogelijk uw reis te combineren met een stedenreis. Bezoek prachtige steden zoals Madrid, Barcelona en Córdoba. Of is een ontspannen zonvakantie meer iets voor u?

Fietsen, golfen of wandelen in Spanje

Aan de actieve vakantiegangers hebben wij ook gedacht. U vindt bij ons een ruim aanbod aan actieve vakanties, zoals fietsvakanties in Spanje, golfvakanties in Spanje en wandelvakanties in Spanje. Dit zijn slechts voorbeelden van reizen naar Spanje, die u bij ons kunt vinden.

Tours en activiteiten in de Spaanse steden

Bent u van plan om een bezoek te brengen aan één van de prachtige steden van Spanje? Boek dan vooraf één van de vele tours of activiteiten om deze mooie Spaanse steden te ontdekken. In Sevilla kunt u o.a. kiezen uit: diverse dagtochten per bus, fiets- of wandeltocht Sevilla, rondvaart Sevilla, de "Hop on Hop off bustochten" of een leuke Flamenco show Sevilla met tapas. De tours en activiteiten in Madrid bestaan uit: Segway tour, "Hop on Hop off bustocht", diverse wandel- of fietstochten door Madrid, bustour Madrid, Go Car met GPS tour en een Flamenco show (naar keuze met of zonder diner). Barcelona heeft ook volop keuze om leuke excursies te boeken. Wat dacht u van een wijnkelder tour, fiets- of wandeltocht Barcelona (fietsverhuur is ook mogelijk), culturele dagtocht Barcelona, bustour Barcelona of foto tour Barcelona?

Baja Bikes biedt diverse fietstours en wandeltours aan in de volgende Spaanse steden: Sevilla (fiets- en wandeltours), Malaga (fiets- en wandeltours), Madrid (fiets- en wandeltours), Barcelona (fiets- en wandeltours), Valencia (fiets- en wandeltours) en Bilbao (fietstours).

U kunt ook online de diverse kortingspassen vooraf boeken. Kies uit: Sevilla card, Madrid card en de Barcelona card. Met deze kortingspassen krijgt u gratis entree en kortingen bij vele attracties, tours, restaurants en musea. Bij sommige kaarten heeft u ook gratis openbaar vervoer.

Zoek & boek uw vakantie naar Spanje

Ons vakantie aanbod in Spanje is gerangschikt op thema. Kies hieronder het reisthema dat bij u past en kijk snel verder naar alle mogelijkheden.
Fietsreizen in Spanje
Fietsvakantie Spanje
Golfreizen in Spanje
Golfvakantie Spanje
Wandelreizen in Spanje
Wandelvakantie Spanje
Fly & Drives in Spanje
Fly drive Spanje
Voordelig een auto huren in Spanje
Autohuur Spanje
Goedkope vluchten naar Spanje
Vliegtickets Spanje
social media
 
 
footer spanje