DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive Italië ⮞ Fly-drive Sardinië

FLY-DRIVE SARDINIň


menu fly drive IT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto IT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

Geniet met deze rondreis Sardinië van het Sardijnse landschap

Fly-drive Authentiek Sardinië

Deze prachtige rondreis op Sardinië laat u optimaal genieten van het Sardijnse landschap, cultuur en tradities. U begint en eindigt in het noorden en reist in twee weken het eiland rond. Omdat u op elke locatie drie of vier nachten verblijft, is er voldoende rust in het schema; zo heeft u de gelegenheid om naast het bezoeken van bezienswaardigheden te genieten van de natuur en uiteraard van de prachtige stranden die Sardinië rijk is!

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives Sardinië van Style in Travel
Maatreis mogelijk!
Orosei - fly-drive op Sardinië

Fly-drive Sardinië: Impressies van het noorden

Azuurblauwe zeeën, goudgele stranden, kleine baaien en rotsen die tot ver in zee uitlopen. Bezoek Sardinië en u loopt de kans uw hart voor het leven te verliezen. Tijdens deze fly-drive op Sardinië geniet u van de prachtige natuur en cultuur. De route brengt u langs de meest prachtige stranden aan de Costa Smeralda, de Maddalena-archipel, het ruige westelijk kustgebied en het binnenland met haar ongerepte natuurgebieden.

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives Sardinië van TUI
 
Porto Cervo - Sardinië fly-drive

Fly-drive De parels van Sardinië

Tijdens deze 11-daagse autorondreis kunt u de prachtige natuur, fraaie binnenlanden en rijke cultuur van Sardinië ontdekken. Op deze parel van de Middellandse Zee is aan variatie in bezienswaardigheden dan ook geen gebrek, wij doen u graag een aantal suggesties!

Reisduur: 11 dagen
Fly & drives Sardinië van De Jong Intra Vakanties
Ook te boeken zonder vlucht/auto
Vuurtoren in Palau op SardiniŽ - ItaliŽ

Fly-drive SardiniŽ: De veelzijdigheid van een minicontinent

Wandelrondreis op SardiniŽ met huurauto langs hotels en agriturismo. Dit is een complete rondreis waarbij u de boeiende veelzijdigheid van het "mini-continent" SardiniŽ gaat ontdekken. Dring door tot deze eigenzinnige Italiaanse wereld, van de woeste Barbagia tot de verlaten mijnen ťn stranden van de Costa Verde bij Ingortosu, de granieten schoonheid van de Gallura en de fotogenieke Maddalena eilanden. Ontdek onderweg historische forten en graven van de Nuraghen en neem een kijkje in het oude herdersleven. Kom op unieke plaatsen met speciaal uitgezette wandeltochten. Mis niks van de schoonheid van Ďla Sardegnaí.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives Sardinië van SNP Natuurreizen
Maatreis mogelijk!

Rondreis SardiniŽ

Sardinië heeft prachtige stranden, azuurblauwe zeeën, kleine baaien en rotsen, veelzijdige steden en archeologische opgravingen. Boek een fly drive Sardinië en mis niets van dit mooie eiland! Met een rondreis per huurauto komt u langs alle bezienswaardigheden die Sardinië te bieden heeft. rondreis op maat IT

Fly-drive ItaliŽ rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door ItaliŽ? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Meer mogelijkheden kunt u vinden bij onze autorondreizen ItaliŽ. Een vliegticket en autohuur kunnen bijgeboekt worden. Bekijk snel ons geselecteerde aanbod en boek uw ideale ItaliŽ fly drive.

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Sicilië
Fly-drive Italië vasteland
 
footer italie