DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieWandelvakantie ⮞ Wandelvakantie Portugal

Wandelvakantie Portugal


menu wandelvakantie PT
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
Zuid-Portugal (Algarve & Alentejo)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoek en boek uw ideale Portugal wandelvakantie

Een wandelvakantie in Portugal boeken? Wij hebben voor u verschillende wandelreizen door Portugal geselecteerd. De aangeboden regio's zijn: Zuid-Portugal (Algarve & Alentejo), Azoren, Centraal Portugal, Madeira en Noord Portugal. Bekijk onze mogelijkheden van diverse reisaanbieders en boek eenvoudig uw Portugal wandelvakantie online.

Wandelen in Portugal

Portugal is een zeer geschikte bestemming voor uw wandelvakantie! Geniet tijdens uw wandelingen van het heerlijke klimaat en de prachtige natuur. Op onze site vindt u een ruime keuze aan wandelvakanties. Al deze wandelreizen worden aan u aangeboden door verschillende reisorganisaties. Zo kunt u makkelijk verschillende reisorganisaties met elkaar vergelijken en zo uw ideale wandelvakantie vinden. De wandelreizen in Portugal zijn makkelijk gerangschikt per regio/eiland en reisduur.

Uw wandelreis verlengen

Wilt u na uw wandelvakantie nog even niets doen en gewoon aan het strand in Portugal ontspannen? Of wilt u juist nog een leuke stedenreis aan uw vakantie plakken? Verleng uw wandelreis dan aan het einde van uw reis met een strandvakantie. Er zijn reisorganisaties die u deze mogelijkheid bieden. Of plan na uw wandelarrangement een bezoek aan Lissabon of Porto.

De keuze voor een wandelarrangement in Portugal is zeer ruim, waardoor u vast en zeker uw ideale Portugal wandelvakantie kunt vinden!

Ontdek Portugal met een wandelvakantie

ALENTEJO - Bezoek tijdens uw Alentejo wandelreis het natuurpark ’Sudoeste Alentejano en Costa Vicentina’ en de kaap van de heilige Vincentius, de uiterste zuidwestelijke punt van Europa. Geniet van lieflijke strandjes, mooie uitzichten en de flora en fauna!

ALGARVE - Het prachtige vakantieland Portugal biedt de wandelliefhebbers volop keuze aan wandelvakanties. Ontdek dat de Algarve meer is dan alleen maar strand en ook zeker geschikt is voor een mooie mooie wandelvakantie. Wandel langs de kust, geniet van het beschermde natuurgebied Da Ria Formosa en maak kennis met het achterland van de Algarve.

CENTRAAL PORTUGAL - Ontdek het prachtige natuurpark Serra da Estrela! Het natuurpark is gelegen in Centraal Portugal en is uitermate geschikt voor een mooie en ontspannen wandelarrangement. Merkwaardige rotsformaties en kale plateaus in combinatie met groene valleien, watervallen en authentieke bergdorpen.

NOORD PORTUGAL - In het noorden van Portugal kunt u uitstekend wandelen. Het is een zeer geschikte regio voor natuurliefhebbers, wandelaars en voor degene die op zoek is naar rust. De prachtige natuur en de historische steden maken uw wandelreis onvergetelijk!

MADEIRA - Het prachtige bloemeneiland Madeira is werkelijk een fantastische bestemming voor uw wandelvakantie in Portugal. Ontdek waarom men dit prachtige eiland het bloemeneiland noemt en doe dit te voet tijdens een mooie wandelvakantie. Het eiland biedt een vakantie bij uitstek aan natuurliefhebbers en vooral aan wandelaars. Er zijn tal van mogelijkheden voor een heerlijke wandelvakantie.

AZOREN - In ons aanbod vindt u ook wandelvakanties naar de prachtige eilandengroep de Azoren. Wie voor de Azoren kiest, kiest voor adembenemende natuur en pittoreske plaatsen. De vele kraters, grotten, watervallen en warmwaterbronnen maken een bezoek aan deze eilandengroep onvergetelijk! Wandelen op de Azoren is puur genieten........

Uw ideale wandelvakantie in Portugal kunt u boeken bij:

reisorganisaties wandelvakantie PT
SNP - Wandelreizen naar Portugal

SNP Natuurreizen

Ontdek tijdens een wandelvakantie in Portugal de ongerepte kustlijn van de Alentejo, de wijnterrassen van de Dourovallei en de Azoren. Ga wandelen op Madeira, een waar wandelparadijs voor wandelaar. En ontdek tijdens een wandelreis de kratermeren op de Azoren. SNP Natuurreizen biedt individuele wandelvakanties én groepsreizen aan.

Vliegtickets zijn niet standaard inbegrepen, wel gemakkelijk bij te boeken. Bekijk de wandelreizen door Portugal.

Sawadee - Wandelvakanties naar Portugal

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen is al sinds 1983 een specialist in actieve en avontuurlijke (groeps)reizen. Wat uw keuze ook is, u weet dat u bij deze reisorganisatie in goede handen bent.

Boek een gezellige groepsreis wandelvakantie Portugal via Sawadee Reizen. U kunt kiezen uit een wandelvakantie op São Miguel (Azoren), wandelvakanite op Madeira of een aantal groepsreizen op het vasteland van Portugal.

Flex Travel - Wandelvakanties naar Portugal

Flex Travel

Iemand schreef ooit: “wandelen haalt de haast uit je hoofd”. En zo is het; wandelen onthaast. Flex Travel heeft een aantal wandelvakanties in Zuid-Europa. Wandelvakanties die u kennis laten maken met de cultuur, natuur en gewoontes in het land. Genieten van de vaak overweldigende natuur en de rust. Afhankelijk van de bestemming wandelt u vanuit één of meer vaste plaatsen of van hotel naar hotel. In dat laatste geval zorgen we voor het vervoer van uw bagage. Alle (individuele) wandelreizen kunt u verlengen naar keuze. Wilt u een dagje langer verblijven op een locatie? Geen probleem, wij kunnen de wandelreizen naar uw wensen aanpassen.

Alle wandelreizen in Portugal van Flex Travel

Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Natuurlijk Reizen - Wandelreizen naar Portugal

Natuurlijk Reizen

Voor een actieve reis zit u bij Natuurlijk Reizen helemaal goed. Leer een land van binnenuit kennen, geniet van de lokale gastronomie en kom op bijzondere plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan. Geniet van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur. Vaak verblijft u ook in bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, restaurants, wandel- en fietsroutes die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk door Natuurlijk Reizen bezocht en gecontroleerd.

Natuurlijk Reizen heeft een aantal prachtige wandelvakanties in Portugal in hun aanbod. Als individuele reizen hebben zij een wandelreis op de Azoren en in de Algarve. Verder bieden zij verschillende groepsreizen en singlereizen aan in Portugal.

Bekijk het complete aanbod.

Baja Bikes - Portugal Wandeltours

Baja Bikes

Bij Baja Bikes boekt u de leukste fietstours en wandeltours met gids. Op dit moment kunt u deze leuke tours boeken in meer dan 30 landen. Erg leuk als u wel wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie, maar niet een hele week lang. De gidsen vertellen u alles over de gekozen stad, u ontdekt de hoogtepunten en u ervaart hoe het echte leven in de stad is. De tours met gids van Baja Bikes zijn informatief, ontspannen, in een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!

Neem een kijkje op de website van Baja Bikes.
 
footer portugal