Karpathos - Islandhopping Dodekanesos

Eilandhoppen Dodekanesos

Ontdek de veelzijdige eilanden van de Dodekanesos

rondreis op maat GR - eilandhoppen

Griekenland rondreis op maat

Niet gevonden wat u zoekt of wilt u andere eilanden combineren tijdens uw reis? Stuur ons uw reiswensen en wij maken een passend reisvoorstel voor u.

Meer informatie
reisorganisaties eilandhoppen top 5 GR

Reisorganisaties top 5

Eilandhoppen Griekenland

 • Authentieke eilanden
 • De Griekse sfeer proeven
 • Meerdere eilanden combineren
 • Flexibele reismogelijkheid
 • Eilandhoppen Dodekanesos

  Island Hoppen op de Dodekanesos eilanden

  De zonovergoten Griekse Dodekanesos eilanden liggen ten oosten van de populaire Cycladen. Het Griekse woord Dodekánisa betekent betekent 12 eilanden (do-deka = 2 + 10 = 12), maar deze archipel telt meer dan 12 eilanden. Voor de naam van deze veelzijdige eilandengroep zijn alleen de grootste eilanden geteld, waarvan Rhodos, Kos en Karpathos de bekendste eilanden zijn. Onder de wat minder bekende eilanden worden de eilanden Kalymnos, Patmos, Leros en Symi gerekend. Combineer het mondaine Rhodos met het authentieke Symi of met het "fietseiland" Kos (het eiland van Hippocrates). Op het kleinschalige Symi kunt u per taxi-boot verschillende strandjes bezoeken en genieten van heerlijke vis in de haven van Yialos.

  Met een eilandhoppen rondreis op de zonnige Dodekanesos is er voor iet wat wils: cultuur, rust, natuur en natuurlijk strand. Kies voor een combinatie van de bekende en onbekendere eilanden en u heeft een zeer gevarieerde reis.

  Eilandhop bestemmingen in Griekenland

  reisthema eilandhoppen GR Cycladen eilanden reisthema eilandhoppen GR Ionische eilanden reisthema eilandhoppen GR Saronische eilanden reisthema eilandhoppen GR Sporaden eilanden
  footer griekenland
  hulp nodig

  Hulp nodig?

  Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw ideale reis?
  Laat het ons weten of vraag een offerte aan.
  Wij helpen u graag bij het omzetten van uw wensen in een ideale vakantie!