DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieWandelvakantie ⮞ Wandelvakantie Spanje

Wandelvakantie Spanje


menu wandelvakantie ES
 
 
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoek en boek uw ideale Spanje wandelvakantie

Een wandelvakantie in Spanje boeken? Wij hebben voor u verschillende wandelreizen door Spanje geselecteerd. De aangeboden regio's zijn: Andalusië in Zuid Spanje, Asturë, Catalonië in Noord Spanje. Bekijk onze mogelijkheden van diverse reisaanbieders en boek eenvoudig uw Spanje wandelvakantie online.

Wandelen in Spanje

Kies Spanje voor een ontspannen wandelvakantie. Het is een paradijs voor wandelaars die op zoek zijn naar een diversiteit aan landschappen en rust. Tijdens uw wandelreis in Spanje kunt u het karakter van dit veelzijdige land ontdekken. Bezoek fascinerende streken zoals Andalusië (Zuid Spanje), Catalonië, Castillië en Extremadura. Op de Canarische eilanden kunt u ook prima wandelen. Vergelijk op onze website verschillende reisorganisaties met elkaar en boek uw ideale wandelvakantie in Spanje.

Uw wandelreis verlengen

Wilt u na uw Spanje wandelvakantie nog even niets doen en gewoon aan het strand ontspannen? Of wilt u juist nog een leuke stedenreis aan uw vakantie plakken? Verleng uw wandelreis dan aan het einde van uw reis met een strandvakantie. Er zijn reisorganisaties die u deze mogelijkheid bieden. Of plan na uw wandelreis een bezoek aan Granada, Cordoba, Sevilla, Madrid of één van de andere vele interessante steden.

De keuze voor een wandelarrangement in Spanje is zeer ruim, waardoor u vast en zeker uw ideale Spanje wandelvakantie kunt vinden!

Ontdek Spanje met een wandelvakantie

ANDALUSIË - Wandel door het prachtige Andalusië en ontdek het zuiden van Spanje tijdens uw actieve wandelvakantie. Andalusië heeft niet alleen interessante historische steden, maar ook een heel mooi landschap! Het landschap is zeer afwisselend met een enorme uitgestrekte kustlijn. Het binnenland van Andalusië kent een aantal bergketens, waaronder de Sierra Morena, Cordillera Subbética, Cordillera Penibética en de Sierra Nevada met de de hoogste bergpiek Mulhacén op 3482 m. Ertussen liggen 2 dalen, nl. de Bética vlakte en de vallei van Antequera/Granada. De belangrijkste rivier die door Andalusië stroomt is de Guadalquivir.

NOORD SPANJE - Tijdens uw wandelvakantie in Noord Spanje kunt u goed kennis maken met het prachtige landschap in dit gedeelte van Spanje. U komt er al snel achter waarom Noord Spanje ook wel "Het groene Spanje" wordt genoemd....Hieronder vallen Galicië, Asturië, Cantabrië en het Baskenland. Ook de kuststrook is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Uw ideale wandelvakantie in Spanje kunt u boeken bij:

reisorganisaties wandelvakantie ES
SNP - Wandelreizen naar Spanje

SNP Natuurreizen

Ontdek tijdens een wandelvakantie in Spanje het karakter van het veelzijdige land: temperamentvol, weerbarstig en wonderschoon. Fascinerende landstreken als Catalonië, Castilië, Andalusië, Extremadura, Groene Spanje en de Canarische eilanden zijn perfecte bestemmingen om te wandelen. SNP Natuurreizen biedt individuele wandelvakanties én groepsreizen aan.

Vliegtickets zijn niet standaard inbegrepen, wel gemakkelijk bij te boeken. Bekijk de wandelreizen door Spanje.

Sawadee Reizen - Wandelvakanties naar Spanje

Sawadee Reizen

Sawadee Reizen is al sinds 1983 een specialist in actieve en avontuurlijke (groeps)reizen. Wat uw keuze ook is, u weet dat u bij deze reisorganisatie in goede handen bent.

Boek een gezellige groepsreis wandelvakantie Spanje via Sawadee Reizen. U kunt kiezen uit een aantal heerlijke wandelreizen in groepsverband.

Groepswandelreizen bekijken.

Flex Travel - Wandelvakanties naar Spanje

Flex Travel

Iemand scheef ooit: “wandelen haalt de haast uit je hoofd”. En zo is het; wandelen onthaast. Flex Travel heeft een aantal wandelvakanties in Zuid-Europa. Wandelvakanties die u kennis laten maken met de cultuur, natuur en gewoontes in het land. Genieten van de vaak overweldigende natuur en de rust. Afhankelijk van de bestemming wandelt u vanuit één of meer vaste plaatsen of van hotel naar hotel. In dat laatste geval zorgen we voor het vervoer van uw bagage. Alle (individuele) wandelreizen kunt u verlengen naar keuze. Wilt u een dagje langer verblijven op een locatie? Geen probleem, wij kunnen de wandelreizen naar uw wensen aanpassen.

Alle wandelreizen in Spanje - Wandelarrangement Asturië (Noord Spanje).

Een verlenging of aanpassing van de reis of een complete reis op maat is altijd mogelijk!

Baja Bikes - Spanje Wandeltours

Baja Bikes

Bij Baja Bikes boekt u de leukste fietstours en wandeltours met gids. Op dit moment kunt u deze leuke tours boeken in meer dan 30 landen. Erg leuk als u wel wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie, maar niet een hele week lang. De gidsen vertellen u alles over de gekozen stad, u ontdekt de hoogtepunten en u ervaart hoe het echte leven in de stad is. De tours met gids van Baja Bikes zijn informatief, ontspannen, in een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!

Neem een kijkje op de website van Baja Bikes.
 
footer spanje