DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive Spanje ⮞ Paradores rondreis Spanje

PARADORES RONDREIS SPANJE


menu fly drive ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paradores rondreis door Spanje

Paradores rondreis Spanje: Wijngaarden en Steden

Een paradores rondreis door Midden Spanje met een gevarieerd aanbod. Via de Werelderfgoedsteden Salamanca en Ávila rijdt u door de groene sierra’s en golvende, rotsachtige heuvels van Extremadura. Dit gebied is ideaal voor natuurliefhebbers en voor hen die zonder hordes toeristen het oude Spanje willen ontdekken. U vindt er behalve natuurparken, ook tal van ruïnes van oude nederzettingen. Leuk is om de reis uit breiden met een overnachting in Cáceres of Trujillo.

Reisduur: 12 dagen
Fly & drives in Spanje van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Luxe paradores fly-drive Andalusië

Paradores rondreis Spanje: Andalusië

Tijdens deze paradores fly&drive Zuid Spanje komt u langs de hoogtepunten van Andalusië. U brengt een bezoek aan o.a. Granada en Córdoba. De reis eindigt in het schilderachtige Ronda. Zeer geschikt ook voor een huwelijksreis!

Reisduur: 8 dagen
Fly & drives in Spanje van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Plaza Nuevo, Bilbao - Rondreis Noord Spanje

Fly-drive Spanje: Baskenland, Cantabrië & Castilïe y Léon

Fly-drive Noord Spanje: Deze prachtige ontdekkingsreis gaat door het mooie noorden van Spanje. Van Bilbao tot León, door de prachtige Picos de Europa en de bekende wijnstreek La Rioja. Een rondreis met vele gezichten qua natuur, cultuur, maar ook qua overnachtingen. Zo verblijft u enkele nachten in mooie Paradores!

Reisduur: 10 dagen
Fly & drives in Spanje van De Jong Intra Vakanties
Ook zonder vliegreis te boeken
Combinatie reis Pousadas en Paradores - Portugal en Spanje

Pousada/Paradores rondreis Spanje & Portugal

Deze pousada/paradores rondreis combineert u Spanje én Portugal. Natuurparken, woeste kusten, zee en strand en steden als Porto en Santiago de Compostela. De Portugese Minho en het Spaanse Galicië, zijn door de taal en cultuur sterk met elkaar verbonden. Overnachting in prachtige pousadas en paradores.

Reisduur: 15 dagen
Paradores rondreis Spanje van Flex Travel
Maatreis mogelijk!
Plaza de Espãna, Sevilla - Rondreis Spanje

Fly-drive Spanje: Andalusië, Toledo en de Zilverroute

Prachtige steden, mooie natuur, twee overnachtingen in Paradores en historische plaatsen die aan de Zilver-(pelgrims)route van Sevilla naar Santiago de Compostela liggen. Een prachtige reis die bekende steden in Andalusië combineert met historische plaatsen in het midden van Spanje, mooie natuur en goede hotels. Sevilla, Cordoba, Toledo, Caceres en Merida liggen op de route, maar ook Ubeda en Baeza of een (extra) uitstapje naar Madrid is mogelijk om uw reis wat extra glans te geven! De 12-daagse variant is inclusief Madrid.

Reisduur: 10 en 12 dagen
10-daagse rondreis | 12-daagse rondreis
Paradores rondreis Spanje van De Jong Intra Vakanties
Ook zonder vliegreis te boeken

Langs de paradores van Spanje

Tijdens uw rondreis langs de prachtige paradores in Spanje verblijft u in prachtige, sfeervolle luxe parador hotels.

Wat zijn Paradores?

Paradores zijn luxueuse (staats)hotels welke vaak gevestigd zijn in een historisch gebouw, zoals een oud klooster, kasteel, paleis of landhuis. De gebouwen zijn gerestaureerd en omgebouwd tot een comfortabel hotel, zonder hun authentieke karakteristieken te hebben verloren. De paradores zijn vaak gelegen op een unieke locatie, verspreid door heel Spanje.

Wilt u in verschillende paradores overnachten? Boek dan een fly drive paradores rondreis in Spanje. Zo kunt u het turbulente verleden, het verspreid historisch erfgoed en de rijke folklore van Spanje goed leren kennen. De locaties van de paradores zijn heel divers, zoals aan de rand van of zelfs in natuurreservaten, in het centrum van historische steden, in bergachtige gebieden of in een heerlijke kustplaats. Met een verblijf in een parador kunt u genieten van de traditionele keuken. De koks laten u genieten van de typische gerechten van de streek, gebaseerd op gerechten uit de vroege geschiedenis van Spanje. Soorgelijke reizen in Portugal: ⮞ Pousada rondreizen.
rondreis op maat ES

Fly-drive Spanje rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Spanje? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, Style in Travel, De Jong Intra Vakanties, Tenzing Travel, Riksja Travel, SNP Natuurreizen en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

Een offerte kunt u ook vrijblijvend via DTW Tours aanvragen: lees meer...

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Andalusië
Fly-drive Midden Spanje
Fly-drive Noord Spanje
 
footer spanje