DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieFietsvakantieFietsvakantie Spanje ⮞ Fietsreizen Spanje

FIETSREIZEN IN SPANJE


menu fietsvakantie ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fietsvakantie door het mooie Noord Spanje

Fietsvakantie Spanje: Fietstocht langs de ’Costa Verde'

De groene noordkust van het Iberisch schiereiland leent zich prima voor een heerlijke fietsvakantie. Over heuvelend of -voor wie wil- licht bergachtig terrein, langs zee en strand, fiets je door het boerenland van Cantabrië en Asturias. Je volgt delen van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela en doet oude pleisterplaatsen als Villaviciosa aan. Aan het einde van je fietstocht wacht de brede boulevard van de kuststad Gijon. Dit arrangement is ook mogelijk met een e-bike. Keuze uit een variant met verblijf in pensionnetjes en een variant met verblijf in landelijk gelegen hotels.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van SNP
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk
Fietsreis op Mallorca

Fietsvakantie Spanje: Mallorca

Baleareneiland Mallorca van zon en zee én van oneindige fietsmogelijkheden: van pittige slingerweggetjes door het Tramuntana-gebergte tot ontspannen ritten langs velden vol citrus- en abrikozenbomen. Tijdens deze fietsvakantie verblijft u op 2 unieke plekken: een comfortabel 15e eeuws landhuis en een sfeervol, historisch stadshotel, beide met zwembad voor een frisse duik.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◇ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van SNP
Individuele fietsreis
Maatreis mogelijk
Groepsreis - fietsvakantie Portugal en Spanje

Groepsreis Fietsvakantie Spanje & Portugal

Groepsreis fiets-kampeervakantie: Fietsen van Évora naar Sevilla. Steek de grens tussen Portugal en Spanje over en ontdek twee werelden in één vakantie. Overal proeft u het rijke verleden. Geniet van de monumenten, het landschap, de mensen en de keuken. Het historische centrum van Évora staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO, net als de kathedraal, het koninklijk paleis (Alcázar) en Archivo de Indias in het hart van Sevilla. Daartussen ligt een heerlijk rustig gebied met weinig inwoners. In de ruige natuur fiets je door kurk- en steeneikbossen. Bij de kust bewondert u de zoutpannen en geniet u van de zeestranden.

Reisduur: 15 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Portugal van Sawadee
Groepsreis
Fietsreis langs hotels in Andalusië

Fietsvakantie Spanje: Olijvenroute (Andalusië)

Ten noorden van Malaga ligt een vrijwel onbekende streek met een exotisch karakter. Een fraai heuvelland met duizenden, grijsgroene olijfbomen die in oker of terracotta kleurige aarde staan. Deze fietsreis voert langs mooie dorpen met vriendelijke bewoners. Tijdens de siësta zijn de straten hier stil, om in de avond weer tot leven te komen.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van SNP
Individuele fietsreis
Maatreis mogelijk
Tapas eten tijdens uw fietsreis Spanje (groepsreis)

Groepsreis Fietsvakantie Spanje: La Rioja en Burgos

Fiets-kampeervakantie in groepsverband. La Rioja en Burgos liggen voor ons Noord-Europeanen goed verscholen achter de Pyreneeën. Rioja kent iedereen, maar dan vooral als wijngebied. En wie kent Burgos, ondanks zijn werelderfgoed? Er is zo veel te ontdekken! Mooie valleien, middeleeuwse kloosters, boeiende steden. Prachtige legenden. Groene bossen, rode aarde, gele zon, blauwe lucht. Wat een kleurenpalet! De ene keer is het landschap ruig, de andere keer eerder lieflijk. Waar u ook bent: overal zijn de tapas en de wijn een feest.

Reisduur: 15 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◆ ◇
Fietsreizen in Spanje van Sawadee Reizen
Groepsreis
Fietsvakantie door de streek La Rioja

Fietsvakantie Spanje: La Rioja

De streek La Rioja streelt de tong én het oog. Klein, maar fijn. Zo zou je deze streek kunnen noemen. Een landstreek met een zonnig klimaat, absoluut schone lucht, een heerlijke keuken en nog betere wijnen. In het kleine deel van Noord-Spanje komen alle aangename dingen van het leven bij elkaar. Dat ervaar je al fietsend vanuit hoofdstad Logroño.

Reisduur: 7 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van Eigen-Wijze Reizen
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk
Fietsvakantie door het groene Catalonië met verblijf in authentieke boerenhoeves.

Fietsvakantie Spanje: Baix Emporda

Ontspannen fietstocht over vlak tot licht heuvelig terrein, van de azuurblauwe Middellandse zee tot in het groene, Catalaanse achterland. Fiets over rustige weggetjes en onverharde paden langs goudgele zonnebloemvelden en wuivend graan. Ontdek de maagdelijke stranden van Castell en de vogelrijke 'wetlands' nabij Siurana. Volg de Ter en Daró naar Middeleeuwse vestingdorpen als Ullastret en La Bisbal. Je verblijft in sfeervolle, landelijke gelegen boerenhoeves of in comfortabele en smaakvol ingerichte hotelletjes.

Reisduur: 7 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◇ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van SNP
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk
Fietsrondreis op Mallorca

Fietsen op Mallorca

Tijdens deze fietsvakantie op Mallorca komt u in aanraking met de geschiedenis en cultuur die door de eeuwen heen zijn overgeleverd door Romeinse, Moorse en Castilliaanse voorouders. Achter de kustlijn fietst u door dennenbossen en pittoreske dorpen. Geniet met deze fietsreis van het prachtige Mallorca.

Reisduur: 8 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◆ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van TUI
Individuele fietsreis

Fietsvakantie in Spanje

Op zoek naar een leuke actieve vakantie? Kies dan vosor een leuke fietsvakantie in Spanje! Fiets door de prachtige natuur en geniet! Keuze uit verschillende reisorganisaties. Uw fietsvakantie door Spanje is dus zo gevonden!

Met een fietsvakantie Spanje ontdekt u de prachtige natuur op een sportieve manier. Fiets door indrukwekkende streken als Andalusië, Catalonië of Noord Spanje. Of maak een fietstocht op het mooie eiland Mallorca. Bij veel reizen is het mogelijk om een e-bike te huren, waardoor fietsen in Spanje niet zwaar hoeft te zijn.
footer spanje