DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieFietsvakantie ⮞ Fietsvakantie Spanje

FIETSVAKANTIE SPANJE


menu fietsvakantie ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waarom een fietsvakantie in Spanje?

Een fietsvakantie in Spanje is een leuke en actieve manier om Spanje te ontdekken. Fiets door het prachtige Andalusië in Zuid Spanje en bezoek interessante historische steden en ontspan bij één van de vele stranden. Of kies juist voor een ontspannen fietsvakantie in Catalonië of Noord Spanje. Behalve het vasteland van Spanje bieden wij u ook fietsreizen aan op de Spaanse eilanden, te weten Mallorca, Gran Canaria en Lanzarote. Geniet tijdens uw vakantie in Spanje van het heerlijke klimaat en de prachtige natuur.

Aanbod fietsvakanties en fietsreizen

Ons Spanje aanbod van fietsvakanties en fietsreizen is een selectie van verschillende reisorganisaties, waardoor u snel de reisaanbieders met elkaar kunt vergelijken. Zo kunt u snel uw ideale fietsvakantie vinden. Uw fietsreis door Spanje is dus zo gevonden! Het is ook mogelijk om alleen een fietstour in Spanje te boeken. U boekt dan uitsluitend de fietstour zelf in de vorm van een leuke excursie tijdens uw verblijf in één van deze steden. Een fietstour is te boeken in de volgende Spaanse steden: Barcelona, Bilbao, Madrid, Málaga, Sevilla en Valencia.

Spanje fietsarrangementen

Bij uw fietsarrangement is over het algemeen een vliegticket (indien van toepassing), overnachtingen, een aantal fietsroutes en bagagavervoer inbegrepen. Niet bij alle fietsarrangementen is automatisch fietshuur inbegrepen, sommige reisorganisaties gaan ervan uit dat u zelf uw eigen fiets meeneemt. Check altijd vóórdat u boekt wat precies in uw fietsarrangement is inbegrepen is, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kies het fietsarrangement dat bij u past en boek vandaag nog een prachtige fietsvakantie Spanje.


Spanje Fietsvakantie Tips

Olijvenroute, Andalusië
Rioja
Fietsen op Mallorca
Heerlijk fietsen in Catalonië - Spanje

Uw ideale Spanje fietsreis kunt u boeken bij:

reisorganisaties fietsvakantie ES
SNP - Spanje Fietsvakantie

SNP Natuurreizen

SNP biedt u een breed aanbod fietsvakanties binnen en buiten Europa. Peddelt u graag door de Provence of beklimt u liever de Alpentoppen? Aan u de keus, aan SNP de organisatie van zaken zoals een huurfiets, bagagetransport en fietsvriendelijke accommodaties. Kijk verder voor de individuele fietsvakanties, groepsreizen, fietshotels, citycycling en fietsexpedities. Nu ook de mogelijkheid om op verschillende bestemmingen een e-bike te huren.

In Spanje biedt SNP een aantal prachtige fietsreizen aan. Bekijk het aanbod in Spanje en boek vandaag nog een heerlijke fietsvakantie. Vliegticket en autohuur zijn niet standaard inbegrepen, wel gemakkelijk bij te boeken.

Sawadee - Spanje Fietsvakantie (groepsreizen)

Sawadee

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen waarbij genieten en beleven voorop staan. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes. Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Bekijk nu alle (groeps) fietsreizen in Spanje van Sawadee.

Natuurlijk Reizen - Spanje Fietsvakantie

Natuurlijk Reizen

Voor een actieve reis zit u bij Natuurlijk Reizen helemaal goed. Leer een land van binnenuit kennen, geniet van de lokale gastronomie en kom op bijzondere plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan. Geniet van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur. Vaak verblijft u ook in bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, restaurants, wandel- en fietsroutes die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk door Natuurlijk Reizen bezocht en gecontroleerd.

Op zoek naar een groepsreis of singlereis in Spanje en wilt u fietsen tijdens uw vakantie? Bekijkt u dan de website van Natuurlijk Reizen.

TUI - Spanje Fietsvakantie

TUI

Ontdek Europa met een voordelige TUI fietsvakantie. Laat u verrassen door de mooiste routes door stad en natuur. Alle fietsreizen zijn volledig verzorgd. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van de mooie fietstochten en prettige hotels. De fietsvakanties zijn geschikt voor recreatieve fietsers en variŽren in zwaarte.

In Spanje heeft TUI een mooie fietsreis op Mallorca en in CataloniŽ.

Baja Bikes - Spanje Fietstours

Baja Bikes

Bij Baja Bikes boekt u de leukste fietstours en wandeltours met gids. Op dit moment kunt u deze leuke tours boeken in meer dan 30 landen. Erg leuk als u wel wilt fietsen of wandelen tijdens uw vakantie, maar niet een hele week lang. De gidsen vertellen u alles over de gekozen stad, u ontdekt de hoogtepunten en u ervaart hoe het echte leven in de stad is. De tours met gids van Baja Bikes zijn informatief, ontspannen, in een rustig tempo, lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!

Neem een kijkje op de website van Baja Bikes.
footer spanje