DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieGolfvakantieSpanje
menu golfvakantie ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Advertentie
 
 

Golfvakantie Spanje

Golfvakantie Spanje: Costa del SolKies Spanje voor een heerlijke golfvakantie, want hier kunt u heerlijk golfen! Het land telt ongeveer 200 golfterreinen verspreid door heel Spanje. De meeste zijn 18-hole banen en laten de oefening van de sport gedurende het hele jaar toe.

De moderne ontwerpen van de terreinen bieden de golfer veel variatie en laten hem genieten van prachtige landschappen, van uitstekende sportuitrustingen, bekwame leraren en aanvullende diensten (gymzalen, zwembaden, sauna's etc.). Het warme klimaat garandeert de bezoeker 300 dagen zon en golf per jaar en maakt van Spanje een waar paradijs voor de liefhebbers van golf.

Op onze site vindt u vast en zeker uw ideale golfreis! Alle golfvakanties worden aangeboden door verschillende reisorganisaties. Zo kunt u makkelijk verschillende reisorganisaties met elkaar vergelijken en zo uw ideale golfreis vinden.

Wilt u na uw golfvakantie nog even niets doen en gewoon aan het strand ontspannen? Of wilt u juist nog een leuke stedenreis aan uw vakantie plakken? Vraag aan de gekozen reisorganisatie wat de mogelijkheden zijn!

Tip: Als er nog geen autohuur inbegrepen is bij uw golfarrangement, boek dan apart goedkoop een auto bij uw vakantie.
social media
 
Golfvakantie Spanje: Costa del Sol
Golfvakantie Spanje: Costa del SolDe Costa del Sol is gelegen in het zuiden van Spanje in de streek Andalusië. Hier vindt u cultuur, geschiedenis, feesten, natuur, heel goed eten en natuurlijke heerlijke golfbanen! In de Costa del Sol bevinden zich de meeste golfbanen van Spanje, waardoor dit gebied zeker zeer geschikt is voor een mooie golfvakantie. Met meer dan 50 golfbanen verdient de Costa del Sol met recht de bijnaam "Costa del Golf".

Na het golfen even een naar het strand? Dat kan zeker in deze regio. Marbella, Nerja, Torremolinos en Fuengirola zijn de bekendste badplaatsen aan de Costa del Sol. Een golfarrangement met een verblijf in een fraai golfhotel met vlakbij het strand..........Dat maakt uw golfvakantie toch zeker compleet?

Lees meer....
Golfvakantie Spanje: Mallorca
Golfvakantie Spanje: MallorcaMet meer dan 15 golfbanen is Mallorca een zeer geschikt eiland voor uw golfvakantie. Het eiland behoort tot de Balearen en is gelegen tussen Ibiza en Menorca, in de Middellandse Zee.

Behalve dat u goed kunt golfen op Mallorca is dit leuke eiland ook zeer geliefd bij de strandliefhebbers. Er zijn uitgestrekte zandstranden en vele mooie baaien. Daarnaast heeft Mallorca ook nog een afwisselende natuur. In het binnenland komt u amandelboomgaarden, olijfbomen en heuvels begroeid met pijnbomen tegen.

Geniet van uw golfvakantie op Mallorca....

Lees meer....
social media
 
 
footer spanje