DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeFly-driveFly-drive Spanje ⮞ Fly-drive Noord Spanje

FLY-DRIVE NOORD SPANJE


menu fly drive ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plaza Nuevo, Bilbao - Rondreis Noord Spanje

Fly-drive Noord Spanje: Baskenland, Cantabrië & Castilïe y Léon

Fly-drive Noord Spanje: Deze prachtige ontdekkingsreis gaat door het mooie noorden van Spanje. Van Bilbao tot León, door de prachtige Picos de Europa en de bekende wijnstreek La Rioja. Een rondreis met vele gezichten qua natuur, cultuur, maar ook qua overnachtingen. Zo verblijft u enkele nachten in mooie Paradores!

Reisduur: 10 dagen
Fly & drives in Noord Spanje van De Jong Intra Vakanties
Ook zonder vliegreis te boeken
Cantabrië - Fly drive Noord Spanje

Fly-drive Noord Spanje: Cantabrië

Actieve rondreis per auto langs landelijk hotel en agroturismo. Cantabrië, de groenste provincie van Spanje met prachtige natuur, authentieke dorpjes en huizen van natuursteen. Bezoek de mooiste vissersplaatsjes zoals Comillas en San Vicente de la Barquera. Zwerf langs de Playa de Oyambra en geniet er van de zon en de zee. In de Picos de Europa wacht je een verblijf op een traditionele boerenhoeve, nog volop in gebruik. Er zijn talloze wandelroutes waarlangs je dit imposante gebergte kunt verkennen. Prima te verlengen met bezoek aan Bilbao.

Reisduur: 7 dagen
Rondreizen in Noord Spanje van SNP
Maatreis mogelijk!
Combinatie reis Pousadas en Paradores - Portugal en Spanje

Pousada/Paradores rondreis Spanje & Portugal

Deze pousada/paradores rondreis combineert u Spanje én Portugal. Natuurparken, woeste kusten, zee en strand en steden als Porto en Santiago de Compostela. De Portugese Minho en het Spaanse Galicië, zijn door de taal en cultuur sterk met elkaar verbonden. Overnachting in prachtige pousadas en paradores.

Reisduur: 15 dagen
Fly & drives in Noord Spanje van Flex Travel
Maatreis mogelijk!

Noord Spanje fly-drive

Ervaar zelf hoe mooi Noord Spanje is en boek een fly drive Noord Spanje. Maak tijdens een prachtige rondreis Spanje kennis met het nog wat onbekende Noord Spanje. Op uw eigen tempo kunt u de mooiste plekjes van deze regio ontdekken. In Noord Spanje vindt u een perfecte combinatie van cultuur, natuur en gastronomie. Overnacht in gezellige plaatsen, bewonder de prachtige landschappen en geniet van de heerlijke Spaanse keuken. Boek snel uw Noord Spanje fly-drive!

"Het Groene Spanje" bestaat uit de de provincies Asturië, Galicië, Cantabrië en het Baskenland. Bezoek tijdens uw rondreis Noord Spanje het spectaculaire Nationale Park van de Picos de Europa, één van de mystiekste plaatsten van de regio: de meren van Covadonga en interessante steden als Oviedo en Bilbao.

Behalve van de natuur, kunt u ook heerlijk relaxen op de prachtige stranden van toeristische plaatsen zoals Llanes, Ribadesella, Gijon of Cudillero. Voor een ontspannen afsluiting van uw vakantie kunt u wellicht uw rondreis verlengen met een strandvakantie in één van deze badplaatsen.

Laat u zich tijdens uw rondreis Spanje binnenkort ook verrassen door het mooie onbekende groene Noord Spanje? rondreis op maat ES

Fly-drive Spanje rondreis op maat

Wilt u liever een aangepaste autorondreis of fly-drive op maat door Spanje? Hiervoor kunt u terecht bij Flex Travel, De Jong Intra Vakanties, SNP Natuurreizen en Eliza was here. Zij zijn gespecialiseerd in rondreizen op maat. Vraag gerust een offerte aan! U kunt er ook voor kiezen om alleen een vliegticket en een autohuur te boeken. Daarbij kunt u zelf nog losse overnachtingen bijboeken op de locaties waar u dit wilt.

Een offerte kunt u ook vrijblijvend via DTW Tours aanvragen: lees meer...

Misschien ook interessant voor u:

Fly-drive Andalusië
Fly-drive Midden Spanje
Paradores rondreis Spanje
 
footer spanje