DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieFietsvakantieFietsvakantie Spanje ⮞ Fietsvakantie Catalonië

FIETSVAKANTIE CATALONIË


menu fietsvakantie ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto ES
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub ES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fietsvakantie door het groene Catalonië met verblijf in authentieke boerenhoeves.

Fietsvakantie Catalonië: Baix Emporda

Ontspannen fietstocht over vlak tot licht heuvelig terrein, van de azuurblauwe Middellandse zee tot in het groene, Catalaanse achterland. Fiets over rustige weggetjes en onverharde paden langs goudgele zonnebloemvelden en wuivend graan. Ontdek de maagdelijke stranden van Castell en de vogelrijke 'wetlands' nabij Siurana. Volg de Ter en Darů naar Middeleeuwse vestingdorpen als Ullastret en La Bisbal. Je verblijft in sfeervolle, landelijke gelegen boerenhoeves of in comfortabele en smaakvol ingerichte hotelletjes.

Reisduur: 7 dagen / Zwaarte: ◆ ◆ ◇ ◇ ◇
Fietsreizen in Spanje van SNP
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Maatreis mogelijk
7-daagse fietsvakantie Spanje: Catalonië

Fietsvakantie Catalonië: Empordà tour

Empordà is de provincie in Catalonië met meer persoonlijkheid. Veel kunstenaars, zoals Salvador Dalí, zijn hier geboren en geïnspireerd door het landschap. Deze fietsroute nodigt u uit om verschillende delen van deze regio te bezoeken. Oordeel zelf!

Reisduur: 7 dagen
Fietsreizen in Spanje van Fiets-Fun
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk
Kampeervakantie Catalonië - Fietsarrangement

Fietsvakantie Catalonië: Fietsen in het land van Dali

Fietsen door kleine dorpjes waar de echte Catalaanse sfeer nog hangt, maar ook in en door een grotere stad als Figueres waar je het museum van Dali gezien moet hebben. Wie wil kan hier een vakantie vol zon, zee en strand ervaren maar ook het echte Spanje beleven met haar typische cultuur. Deze trektocht kan in de zomer als een 15-daags fiets-kampeer arrangement geboekt worden.

Reisduur: 8 dagen
Fietsreizen in Spanje van Fiets-Fun
Individuele fietsreis
Kampeervakantie
E-bike mogelijk
Heerlijke fietsreis door Catalonië: Spanje

Fietsvakantie Catalonië: Greenway tour

Joanetes - Girona - Sant Feliu de Guíxols

Wilt u fietsen op een weg voor alleen fietsers en wandelaars en op een rustige manier de verschillende landschappen van Catalonië ontdekken? Dan is dit uw ideale fietsvakantie. U fietst grotendeels over de Greenway, een oude spoorlijn omgebouwd tot een veilig fietspad. Op de achtergrond zie je steeds de Pyreneeën en de stad Girona geeft u nog een vleugje cultuur mee. Op en top Spanje.

Reisduur: 7 dagen
Fietsreizen in Spanje van Fiets-Fun
Individuele fietsreis
E-bike mogelijk

Prachtige fietsvakanties in Catalonië

Maak kennis met Catalonië tijdens een fietsvakantie. In Catalonië vindt u interessante cultuur, natuur en prachtige stranden. De indrukwekkende stranden zoals bijvoorbeeld die van de Costa Brava, een wereldbekende gastronomie en beroemde werken van bijvoorbeeld Gaudí of Dalí maken van deze autonome regio één van de meest bezochte bestemmingen van Spanje. Als u deze streek bezoekt, probeer dit dan te combineren met een bezoek aan het prachtige Barcelona. Fiets over de wereldberoemde Ramblas en maak een tour door deze geweldige stad. Tijdens een heerlijke fietsreis kunt u goed kennis maken met Noordoost Spanje.

Bekijk hier de mogelijkheden voor een Catalonië fietsvakantie van verschillende reisorganisaties!
footer spanje