DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieWandelvakantiePortugal ⮞ Azoren

WANDELVAKANTIE AZOREN


menu wandelvakantie PT
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
Zuid-Portugal (Algarve & Alentejo)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNP Wandelvakanties Zuid Portugal
Meer informatie over de Azoren

Prachtige wandelreizen op de Azoren

Op zoek naar een wandelvakantie op de Azoren? Bekijk hier de vele wandelreizen in Portugal!

Wie voor de Azoren kiest, kiest voor adembenemende natuur en pittoreske plaatsen. De vele kraters, grotten, watervallen en warmwaterbronnen maken een bezoek aan deze eilandengroep onvergetelijk! Wandelen op de Azoren is puur genieten........

De eilandengroep Azoren, bestaat uit 9 schitterende eilanden: São Miguel, Santa Maria, Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico, Faial, Flores en Corvo. 9 Eilanden voor de avonturiers, 9 verrassingen die u zullen charmeren: dolfijnen en walvissen die uit de zee opspringen, de vulkanische landschappen - die met duizend kleuren groen begroeid zijn - zijn onverwacht mooi, paarse bossen hortensia's die de weiden begrenzen, blauwe en groene meren, vulkaankraters, dampende aarde. Heeft u wel eens meegemaakt dat uw maaltijd in een kuil in de grond bereid werd? De natuur nodigt uit tot avontuur, tot bergbeklimmen, zeedieren spotten, duiken. Maar laat u ook verleiden tot ontspanning, tot wandelingen of het zomaar genieten van het landschap.

Bekijk hier de mogelijkheden voor een Azoren wandelvakantie van verschillende reisorganisaties!

Geselecteerde wandelvakanties op de Azoren:

Actieve vakantie - Wandelvakantie - Portugal - Azoren
Warmwaterbronnen van Furnas - Wandelvakantie São Miguel

8-daagse Wandelvakantie Azoren: Wandelen tussen vulkanen

Furnas - Ponta Delgada

São Miguel met zijn groene weilanden, een indrukwekkend vulkanisch landschap en ruige kusten, is het grootste en het meest gevarieerde van de 9 Azoren eilanden. Het programma van deze reis is dan ook uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. De wandelingen (zonder gids) zijn niet te zwaar en duren 2 ½ tot 4 uur. Bij aankomst ontvangt u een routeboek met gedetailleerde informatie over de wandelingen. Het klimaat op São Miguel is mild, in de zomer gemiddeld 24 C, dus een prima voorwaarde om er plezierig te wandelen.
Wandelreizen Azoren van Style in Travel
Individuele wandelreis
Maatreis mogelijk!
Actieve vakantie - Wandelvakantie - Portugal - Azoren
Wandelen op São Miguel - Azoren

8-daagse Wandelvakantie Azoren: São Miguel

Wandelen in vulkanen op São Miguel. Lagunen van een adembenemende schoonheid. De drukte van een grote stad en de wijdse ruimte van rust tussen groen en bloemen. Kunschatten en geschiedenis, bewaard in musea, kerken en paleizen. Golf, wandelingen, fietstochten en paardrijritten of alleen maar uren zon en strand. Allemaal facetten van een eiland dat een vakantiecentrum is voor wie van cultuur houdt....of alleen maar van het bewonderen van de natuur.
Wandelreizen Azoren van Flex Travel
Individuele wandelreis
Ook met eigen vervoer
Maatreis mogelijk!
Actieve vakantie - Wandelvakantie - Portugal - Azoren
Wandelvakantie São Jorge, Pico & Faial

10-daagse Wandelvakantie Pico, São Jorge & Faial

São Jorge - Pico - Faial

Geniet tijdens deze prachtige Azoren wandelvakantie van de bijzondere flora en fauna en de vriendelijkheid van de bevolking. Ontdek de Capelinhos rondom de Caldeira op Faial en de fascinerende fajãs van São Jorge. Loop door de wijngaarden op de flanken van de vulkaan Pico, met 2351 m de hoogste berg van Portugal en ga op zoek naar de reusachtige potvissen die rond Pico zwemmen.
Wandelreizen Azoren van SNP
Individuele wandelreis
Ook met eigen vervoer
Maatreis mogelijk!
Actieve vakantie - Wandelvakantie - Portugal - Azoren
Groepswandelvakantie Azoren

Groepsreis - Wandelvakantie Azoren

Faial - São Jorge - Pico

Groepswandelvakantie: In twee weken reizen we langs de 'Triangle' van centrale eilanden in de sub-tropische Azoren-archipel. Ontdek een natuurreis-paradijs in de eindeloze blauwe oceaan, rijk aan vissen, dolfijnen en walvissen met de mooiste wandelingen van de Azoren. We nemen de tijd om de eilanden en hun bewoners tot in hun wezen te ervaren. Van reusachtige caldeiras, met diepe meren en gestolde lavavelden tot een koffieplantage en wijngaarden. Eindeloze rijen hortensia’s omzomen paden en diepgroene velden.
Wandelreizen Azoren van SNP
Groepsreis
Actieve vakantie - Wandelvakantie - Portugal - Azoren
Wandelvakantie op São Miguel

8-daagse Wandelvakantie São Miguel

Capelas - Furnas

Op het grootste eiland van de Azoren archipel, São Miguel, maakt u kennis met de uitbundige subtropische Azoreaanse flora en het bijzondere vulkanische landschap. Tijdens uw wandelvakantie op São Miguel maakt u wandelingen langs de kratermeren Sete Cidades en Lagoa do Fogo en de stoombronnetjes van Furnas.
Wandelreizen Azoren van SNP
Individuele wandelreis
Ook met eigen vervoer
Maatreis mogelijk!
 
footer portugal