DTW Tours: uw onafhankelijke reisadviseur. Kies uw reis en boek direct bij de reisorganisatie van uw keuze.
Logo DTW Tours
HomeActieve vakantieWandelvakantiePortugal ⮞ Madeira

Wandelvakantie Madeira


menu wandelvakantie PT
 
 
 
 
 
Zoek op regio:
 
 
 
Zuid-Portugal (Algarve & Alentejo)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

menu vlucht en auto PT
Vlucht en autohuur
 
 
 
 

menu landinformatie sub PT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNP Wandelvakanties Madeira
Meer informatie over Madeira

Prachtige wandelreizen op Madeira

Op zoek naar een wandelvakantie op het prachtige bloemeneiland Madeira? Wij hebben voor u diverse wandelreizen op Madeira geselecteerd.

Ontdek het bloemeneiland Madeira te voet tijdens een mooie wandelvakantie. Het eiland biedt een vakantie bij uitstek aan natuurliefhebbers en vooral aan wandelaars. Er zijn tal van mogelijkheden voor een heerlijke wandelvakantie. U ontdekt op sportieve wijze al het moois wat Madeira te bieden heeft. Prachtige tropische en subtropische bloemen en planten sieren het bergachtige landschap. Kilometers lange wandelroutes voeren langs de levadas, aangelegde irrigatiekanaaltjes vanuit de bergen om de lagere delen van het eiland van water te voorzien. De hoogste tijd voor een kennismakking met Madeira; 'de Parel van de Atlantische Oceaan'!

Bekijk hier de mogelijkheden voor een Madeira wandelvakantie van verschillende reisorganisaties!

Geselecteerde wandelvakanties op Madeira:

Actieve vakantie - Wandelvakantie - Portugal - Madeira
Spectaculaire gorepswandelvakantie Madeira

8-daagse Groepsreis: Wandelvakantie Madeira

Groepswandelvakantie: pectaculaire wandelvakantie door het onherbergzame binnenland van het subtropische eiland Madeira. Geniet van bizarre vulkanische hoogvlaktes, met nevels omhulde grillige toppen en de bijzondere bloemenpracht waar het eiland beroemd om is. We maken pittige wandelingen in het bergland langs spectaculair aangelegde levada’s met dito uitzichten, maar ook de kust wordt niet vergeten. Kom op adem in fraai en levendig Funchal en de erboven gelegen weelderige tuinen. We zorgen overal voor bagagevervoer en verblijven in prima hotels.
Wandelreizen Madeira van SNP
Groepsreis
Actieve vakantie - Wandelvakantie - Portugal - Madeira
Wandelen op Madeira

8-daagse Wandelvakantie Madeira

Met routebeschrijvingen maakt u een aantal wandelingen en tochten langs de unieke levada's die overal op Madeira zijn te vinden. Dit slim bedachte irrigatiesysteem van smalle, stenen kanalen beslaat totaal zo'n 2150 km en wordt nog steeds gebruikt! Elke dag verkent u een ander wandelgebied. In deze drijvende tuin is het van het vroege voorjaar tot het late najaar fijn en ontspannen wandelen en als herboren weer terugkomen in Nederland.
Wandelreizen Madeira van Flex Travel
Individuele wandelreis
Ook met eigen vervoer
Maatreis mogelijk!
Actieve vakantie - Wandelvakantie - Portugal - Madeira
Oost Madeira te voet verkennen

8- of 11-daagse Wandelvakantie Madeira met verlenging Porto Santo

Afwisselende wandelvakantie op het subtropische eiland Madeira in de Atlantische Oceaan, bekend om zijn bijzondere bloemenpracht. Wandel op Madeira door een groen vulkanisch berglandschap met diepe kloven en hoge kliffen, waar boeren op kleine terrassen tegen steile hellingen hun akkers bewerken. Verleng je wandelreis op het kleinere en drogere eiland Porto Santo, inclusief nagenieten aan een prachtig zandstrand.
Wandelreizen Madeira van SNP
Individuele wandelreis
Ook met eigen vervoer
Maatreis mogelijk!
footer portugal